Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson K660i

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson K660i Sony Ericsson K660i näyttää varsin tavallisen näköiseltä nykyajan puhelimelta ilman kummempia kommervenkkejä tai erikoisuuksia. Sillainen K660i onkin tarjoten kuitenkin myös joitain "herkkujakin".

K660i:tä kerrotaan suunnitellun silmällä pitäen nettikäyttöä. Internet-selain löytyy siis luonnollisesti ja sen käyttöä on pyritty helpottamaan lisäämällä sille omia nappuloita, joilla selainta voi käyttää nopeammin. K660i tukee HSDPA-verkkoyhteyttä, eli tämän hetken nopeinta mahdollista datayhteyttä on tarjolla. Verkkokäytön kannalta kaikki on perusosiltaan hanskassa.  Lisäksi K660i pitää sisällään Google Maps Mobile -sovelluksen.
Kamera löytyy ja tarkkuutta on kaksi megapikseliä, ilman automaattitarkennusta. Eli nykymittapuulla voisi sanoa, että erittäin perustason kamera. Riittää näppäilyyn. Tuttuun SE-tyyliin kuvat voi myös helposti lähettää eteenpäin tai lähettää omaan blogiinsa.

Muista ominaisuuksista voidaan mainita Bluetooth, sähköposti, videopuhelutuki, radio, sekä tietenkin musiikkisoitin. K660i tukee myös stereo-Bluetoothia, eli langattomia kuulokkeita voi käyttää.

K660i tulee saataville kahtena melko erilaisena värivaihtoehtona, jotka molemmat näkyvät kuvassamme. Molemmissa perusväriin valkoinen/musta on lisätty navigaatio-osaan vähän piristävää väriä.

Painoa on 95 grammaa ja mitat 104 x 47 x 15 mm. Markkinoille K660i luvataan vasta vuoden 2008 ensimmäisellä neljänneksellä eli tammi-maaliskuussa. Hinnasta ei ole vielä tietoa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja