Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson W380i

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson W380i Sony Ericsson W380i on jälleen uusi lisäys Sony Ericssonin isoksi kasvaneeseen musiikkipuhelinten Walkman-ryppääseen. Pikku hiljaa voi alkaa jo mallinimissä menemään sekaisin. :)

Perusominaisuuksiltaan W380i jatkaa samaa tuttua linjaa: Walkman-musiikkisoitin, Memory Stick Micro -korttipaikka ja mukana 512 megan kortti, radio ja stereo-Bluetooth. Perusjutut hyvän musiikkipuhelimen tekemiseen ovat siis kunnossa.
Muista kuin musiikkiominaisuuksista mainittakoon 1,3 megapikselin kamera, sähköposti, ja Bluetooth. Näyttö on 262144 värin 176x220 pikselin TFT-näyttö, eli siis kohtuuhyvää perustasoa. W380i on kolmitaajuuspuhelin ja tukee GPRS/EDGE-datayhteyksiä.

Onneksi tämän kaiken tavallisen asian lisäksi W380i:ssa on jotain uuttakin. Kuten kuvasta näkynee, ulkokuoressa ovat musiikkisoittimen ohjaamiseen tarkoitetut näppäimet, ihan siistiä kuitenkin on, että ne on ns. kosketusnäppäimiä. Lisäksi W380i:sta löytyy liikkeentunnistimet, jotka mahdollistavat esimerkiksi tulevan puhelun tai herätyskellon hiljentämisen heiluttamalla puhelinta. Kätevämpää kuin aikaisemmin.

Painoa on kertynyt 100 grammaa mittojen ollessa 92 x 49 x 16 mm. W380i:n lupaillaan tulevan myyntiin 1. vuosineljänneksellä vuonna 2008 eli tammi-maaliskuussa. Hinnasta ei ole vielä tietoa.

Kommentit (2)

kkazzzz (vahvistamaton)

1

mikä ihmeen liiketunnistus ? apua....... haluan tietää täst puhelimesta lisää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja