Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson W890i

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson W890i Sony Ericsson W890i on uusi lisäys SE:n Walkman-lineupin ylempään ja hinnakkaampaan päähän.

Musiikkiin on panostettu tuttuun tyyliin, joka tarkoittaa sitä, että kaikki tarpeellinen on mukana. W890i:stä löytyy Walkman-soittimen kolmosversio, Memory Stick Micro -korttipaikka ja mukana 2 gigan kortti, radio, stereokaiuttimet, Bluetooth-stereotuki (=langattomat kuulokkeet) sekä SensMe-toiminto. SensMe on tuttu jo muutamasta aiemmasta Sony Ericssonista: käyttäjä valitsee tunnetilan ja puhelin valitsee tähän sopivan musiikin mm. musiikin temmon mukaan.
W890i:stä löytyy 3,2 megapikselin kamera 3,2x digizoomilla. Lisäksi kuvat saa laitettua eteenpäin eri tavoin ja esimerkiksi ne voi ladata omaan blogiinsa esille tai tulostaa PictBridge-yhteensopivan tulostimen kautta. Nettiselain, sähköposti, Bluetooth ja videopuhelut löytyvät myös. Näyttö on ihan hyvä: TFT, 262144 väriä, 2 tuumaa kooltaan ja 240x320 pikseliä.

W890i on 3G-puhelin ja tukee HSDPA-datayhteyksiä eli tämän hetken nopeinta vauhtia on saatavilla. Kaikki ominaisuudet on painettu pieneen pakettiin: painoa 78 grammaa vain ja mitat 104 x 46.5 x 9.9 mm eli ainakin todella ohut W890i on. Osaltansa W890i voidaan ajatella W880i-mallin epäsuoraksi seuraajamalliksi.

Markkinoille W890i:n on lupaus saapua ensimmäisen vuosineljänneksen 2008 aikana, joka tarkoittaa tammi-maaliskuuta. Hinnasta ei ole sen tarkempaa tietoa.

Kommentit (1)

Arvelija (vahvistamaton)

1

Pleikan ja PSP:n käyttöjärjestelmä on ihan jees mutta ei oikeastaan mitään muuta ihmeellistä puhelimessa. Keveys ja pienuus on tosi jees. Peruskäytännöllinen SE.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja