Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 3110 Evolve

1
Markus Lehtiniitty

Nokia 3110 Evolve Nokia 3110 Evolve on yhtä asiaa lukuunottamatta hyvinkin simppeli puhelin nykyajan perusominaisuuksilla. Erikoista, tai no pikemminkin voisi sanoa uutta, 3110 Evolvessa on, että siinä panostettu ympäristöystävällisyyteen.

3110 Evolven "biokuoret" on valmistettu yli viisikymmentäprosenttisesti kierrätettävästä materiaalista. Lisäksi myyntipakkaus on pienikokoinen ja siitä 60 % on kierrätettävissä. Lisäksi mukana tulee toistaiseksi energiatehokkain laturi, mitä Nokian puhelimen mukana on tullut.
Teknisiltä ominaisuuksiltaan Nokia 3110 Evolve on ihan ok, peruspuhelin voisi sanoa. Löytyy 1,3 megapikselin kamera, musiikkisoitin, radio, microSD-muistikorttipaikka ja Bluetooth (myös stereotuki). 3110 Evolve ei ole 3G-puhelin ja datasiirtoon tuetaankin vain GPRS/EDGE-yhteyksiä. Näyttö on TFT, 262144-värinen ja kooltaan 128x160 pikseliä.

Kokoa 3110 Evolvella on 108,5 x 45,7 x 15,6 millimetriä ja painoa on 87 grammaa. Markkinoille 3110 Evolve on tulossa vuoden 2008 ensimmäisellä vuosineljänneksellä eli maaliskuun loppuun mennessä. Hinnasta ei vielä toistaiseksi tietoa.

Kokonaisuutena voidaan sanoa, että 3110 Evolve ei tarjoa mitään uutta ominaisuusrintamalla, mutta on ihan tyylikkään näköinen (yksinkertaisuus tekee kauniiksi) ja on positiivista nähdä, että panostetaan ympäristöystävällisyyteen.

Kommentit (1)

Nokia World 2007

1

[...] puhelimia esiteltiin vain yksi, joka oli 3110 Evolve eli ei mitenkään supermerkittävä julkistus. Itse jopa odottelin jo Nokialta vastausta Applelle [...]

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja