Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta kestävyyttä: M110

1
Markus LehtiniittyNiin sanotusti kestävien, eli vähän paremmin iskuilta ja roiskeilta suojattujen, puhelinten valikoima on ollut varsinkin viime aikoina todella suppea rajoittuen jopa ainostaan pelkästään Nokian 5500 Sportiin.
Samsung on nyt kuitenkin esitellyt uuden SGH-M110:n, joka on IP54-standardin täyttävästi suojattu iskua, roiskeita, pölyä ja muuta likaa vastaan. Käytännössä siis puhelimen pitäisi kestää pudottaminen ja veden alla käyttäminen, kunhan vesi pyyhitään sen jälkeen pois. M110:n kuorissa on käytetty kumia pehmentämään iskuja. Lisäksi esimerkiksi näytön lasi (=muovi) on tavallista kestävämpää, joten naarmuja ei pitäisi jäädä ainakaan yhtä helposti.

Kestävyyden suhteen M110:n ainoa kilpailija markkinoilla on jo mainittu Nokian 5500 Sport. Ominaisuuksiin ei hirveästi olekaan panostettu. M110:sta löytyy vain hyvin perustason ominaisuuksiksi laskettavat VGA-kamera, Bluetooth, radio ja kaiutinpuhelintoiminto. Ja totta kai myös taskulamppu eli led-valo löytyy tuttuun kestävien puhelinten tyyliin. :)

Markkinoille M110:n luvataan tulevan maaliskuussa 2008. Hinta-arvio on "noin 199 euroa". Kun äkkiä katsotaan M110 vs. 5500 Sport -taisteluparia, huomataan, että Samsung on kyllä alakynnessä. Meidän hintavertailumme ilmoittaa 5500 Sportille hinnaksi 205 euroa ja ominaisuuksiahan siitä löytyy todella huomattavasti enemmän...mutta varmasti Samsungin M110:kin löytää ostajansa: hyvän kestävän peruspuhelimen etsijät.

Kommentit (1)

Antti (vahvistamaton)

1

Kuukauden käytössä ollut M110:n näyttö hajosi säröille ollessaan housujen taskussa metsäretkellä. Takuu ei kuulemma korvaa mitään mekaanista vauriota. Elikkä sellaista kestävyyttä ja vastuun kantamista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja