Sony Ericsson W760i

5
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson W760i Sony Ericsson W760i on ylivoimaisesti parhaimmilla ominaisuuksilla varustettu näistä Sony Ericssonin kolmesta (Z555i, W350i, W760i) vuoden 2008 ensimmäisestä puhelinuutuudesta.

Tietenkin W760i:stakin löytyy kaikki Walkman-sarjalle tyypilliset musiikkiominaisuudet: Walkman-soitin kohtalaisen hyvällä formaattituella, mukana tuleva gigan muistikortti, Bluetooth-stereotuella, stereokaiuttimet, helppo musiikin siirrettävyys ja listaa voisi vielä jatkaa.

W760i:ssä myös muut kuin musiikkiosa-alueet ovat hyvässä kunnossa. Kamerassa on tarkkuutta 3,2 megapikseliä, tosin ilmeisesti ilman automaattitarkennusta. Lisäksi löytyy jo lähes kaikista puhelimista löytyvät nykyajan perusvaatimukset: nettiselain, sähköposti, Bluetooth, kaiutinpuhelutoiminto, lentokonetila, tuki Java-sovelluksille ja RDS:llä varustettu radio.



Lisäksi W760i:stä löytyy tämän päivän hittiominaisuus - nimittäin GPS-paikannus. Sen hyödyntämiseen tarjotaan WayFinder Navigator -ohjelmaa, joka tosin vaatii myös palvelusopimuksen, joka maksaa sitten erikseen. Toinen GPS:ää hyödyntävä ohjelma on Tracker, jolla voi seurata urheilusuorituksiaan - tai pelkkää arkiliikuntaakinsakin.

Peleille luvataan myös tavallista parempaa tukea - ja pelaamista varten löytyy myös omat erityisnappinsa. Peleissä on hyötyä myös liikeohjaustoiminnoista, joita voi käyttää myös musiikkisoittimen ohjaamiseen. Heilauttamalla puhelinta kappale vaihtuu ja niin edelleen.

Myös näyttö on hyvää tasoa: TFT, 262144 väriä, 2,2 tuumaa ja hyvät 240x320 pikseliä resoluutiota. W760i on varustettu myös erittäinkin kattavilla puhelinverkon datayhteyksillä. GSM/GPRS/EDGE-verkkoja tuetaan neljällä taajuudella 850/900/1800/1900 MHz ja 3G/HSPDA-verkkoja kolmella taajuudella: 850/1900/2100 MHz. W760i toimii siis käytännössä joka puolella maapalloamme. Ja HSDPA-verkot tuovat vauhdikkaat yhteydet.

W760i on tulossa markkinoille toisella vuosineljänneksellä vuonna 2008 eli huhti-kesäkuussa. Hinnasta ei ole vielä mitään tarkempaa tietoa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
mika (vahvistamaton)

1

Jos olisi laitettu automaattitarkennus + salama, voisi tämän ostaakkin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Cyka (vahvistamaton)

2

Olen samaa mieltä. K800:ssahan nämä oli jo muutama vuosi sitten. Turhaan ne yrittää repiä kaikki rahojaan irti joka puhelimen julkaisulla pistämällä siihen vaan pienne parannuksen, vaikka parempaa tekniikkaa saa jo muutenkin.

Noh, ehkä se joka jattelee kuunnella tällä vaan musaa ei ees tajuaa mitä eroa autom. tarkennus tekisi kuville.

Sääli sääli

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ohikulkija (vahvistamaton)

3

Kylläpäs porukka jaksaa jauhaa jostain automaatti tarkennuksesta, joka tapauksessa puhelimien kameroilla otetut kuvat ovat täyttä kuraa vaikka niitä megapikseleitä olis 8. Ehkä kannattaisi panostaa siihen optiikkaan eikä joihinkin megapikseleihin.

Puhelin tarjoaa kyllä erittäin hyvät ominaisuudet hintaan nähden.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ohikulkija (vahvistamaton)

4

Kylläpäs porukka jaksaa jauhaa jostain automaatti tarkennuksesta, joka tapauksessa puhelimien kameroilla otetut kuvat ovat täyttä kuraa vaikka niitä megapikseleitä olis 8. Ehkä kannattaisi panostaa siihen optiikkaan eikä joihinkin megapikseleihin.

Puhelin tarjoaa kyllä erittäin hyvät ominaisuudet hintaan nähden.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.