Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson Z555i

4
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson Z555i Sony Ericsson Z555i on varsin perustason tyylikäs simpukkapuhelin, kuitenkin muutamilla erikoisemmilla tai uudemmilla ekstraominaisuuksilla.

Z555i on varsin erikoisen näköinen Sony Ericssonin puhelimeksi - yleensä Sony Ericssonit ovat näyttäneet sulavalinjaisilta ja selkeiltä - ja onhan Z555i:kin peruslinjoiltaan erittäinkin simppeli, mutta kuoren pinta antaa jännän vaikutelman. Sitä kutsutaan timanttidesigniksi. :) Ulkokuoresta löytyy ulkoinen näyttö, joka on "näkymätön" kun siinä ei lue mitään...näyttö on muuten toteutettu OLED-tekniikalla. Sisänäyttö on aika perustasoa, 262144 värin 1,9" TFT-näyttö 176x220 pikselillä.
Lisäksi Z555i:stä löytyy Sony Ericssonin kaksi uutta tuoretta ominaisuutta, joita levitetään nyt pikku hiljaa useisiin eri malleihin. Toinen niistä on automaattisesti vuodenajan tai jonkin erikoisen ajan - kuten uudenvuoden mukaan vaihtuvat teemat. Toinen on hieman merkittävämpi, eli liikeohjaus. Tästä Sony Ericsson antaa esimerkiksi, että puheluun voi olla vastaamatta vain heilauttamalla puhelinta.

Varsinaisten "kovien" perusominaisuuksien osalta voidaan Z555:istä listata joitakin tärkeimpiä: 1,3 megapikselin kamera, Bluetooth stereotuella, muistikorttipaikka, perusmusiikkisoitin ja radio ja sähköposti. Kaikki nykypäivän perusominaisuudet, myös mainittujen lisäksi, ovat siis tutusti mukana. Z555i:n erikoisuudeksi jääkin lähinnä tyyli.

Kauppoihin Z555i:tä lupaillaan ensimmäisellä vuosineljänneksellä, joka tarkoittaisi viimeistään maaliskuussa. Hinnasta ei ole tietoa, paitsi että kyllä Z555i sijoittuu keskihintaisten sarjaan hintansa puolesta eli ehkä välillä 250-400 euroa on hyvä veikkaus.

Kommentit (4)

Sony Ericsson W760i

1

[...] W760i on ylivoimaisesti parhaimmilla ominaisuuksilla varustettu näistä Sony Ericssonin kolmesta (Z555i, W350i, W760i) vuoden 2008 ensimmäisestä [...]

Vastaa
Cyka (vahvistamaton)

2

Aika paljolti tulee mieleen Nokian se diamond tyyppinen puhelin, tosin simpukkamallithan tässä on kyseessä.

Vastaa
Crocodile (vahvistamaton)

3

"Z555i sijoittuu keskihintaisten sarjaan hintansa puolesta eli ehkä välillä 250-400 euroa on hyvä veikkaus."

Onneksi ei veikkaus ihan pidä paikkaansa, sillä 158e hintaan tuota löytyy ainakin tietyistä paikkaa. Mielestäni hyvä puhelin hintaisekseen.

Vastaa
Puhelinaddikti (vahvistamaton)

4

Ihastuin kyseiseen puhelimeen Brittien Voguen sivulla. Heti menin nettiin viime viikolla ja löytyskin tietoa. Silloin näin puhelimen myynnissäkin jollain 150 hinnalla. Mutta nyt Suomeen matkalta palattuani kyseinen puhelin oli poistettu hintavertailun sivuilta, jossa ilmoitetaan vain että kyseinen puhelin on poistunut myynnistä. Miksiköhän näin? Z555i löysin vain eräästä Brittiensivusta myytävänä ja sony-ericssonin United Kindom versiossa esitellään kyseinen puhelin. Miksiköhän näin? Haluan kyseisen puhelimen, mutta miksi se vedettiin myynnistä, jos edes kummemmin missään edes myyty ? o.O Jos jollain on tietoa, mistä ulkomailta kannattaisi tilata niin olen erittäin kiitollinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja