Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung SGH-i550

Markus Lehtiniitty

Samsung SGH-i550 Samsungin SGH-i550 on varustettu monista ja vielä useammista Nokioista tutulla Symbian-käyttöjärjestelmän ja S60-ohjelmistoalustan/käyttöliittymän yhdistelmällä. Kyseessä on siis niin sanottu älypuhelin.

Samsung on pakannut i550:een hienon nipun ominaisuuksia. Suurehko 2,6 tuuman näyttö, 3,2 megapikselin ja automaattitarkennuksella varustettu kamera, GPS-paikannus, musiikkisoitin, radio, nopeat datayhteydet (3G+HSDPA) ja mm. stereo-Bluetooth. Näiden lisäksi Samsung antaa tiedotteessaan painoa myös toimistodokumenttien katseluohjelmille ja sähköpostille. Lisäksi työskentelyä esimerkiksi lentokoneessa helpottaa ns. lentokonetila, eli datayhteydet voidaan kytkeä pois päältä ja näin puhelinta saa käyttää esim. juuri lentokoneessa.

Sisäistä muistia i550 sisältää 150 megatavua ja lisäksi löytyy paikka muistikortille. Mukana tulee yhden gigatavun kortti. i550:n mitat ovat 115 x 53 x 13,8 millimetriä ja painoa on 109 grammaa. Muotoilussa i550 noudattaa yllättävänkin hillittyä linjaa ja onnistuu olemaan klassisen tyylikäs.


Hinnaksi arvioidaan 560 euroa ja saatavuudeksi huhtikuu 2008. Hinta kuulostaa äkkiseltään korkealta, mutta i550 tarjoaa kyllä hyvän paketin ominaisuuksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja