Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung SGH-L170

1
Markus Lehtiniitty

Samsung SGH-L170 Samsung SGH-L170 on puhelin, joka on varustettu melko perusominaisuuksilla, joita kuitenkin on höystetty yhdellä uudella erikoisuudella.

L170:ssä on kosketusnäppäimet. Ne reagoivat kosketukseen pienellä värinällä. Tämä on L170:n erikoisuus. Kuulostaa ihan hyvältä idealta, toivottavasti toimii todellisuudessakin.

Muilta ominaisuuksiltaan L170 edustaa hyvää nykytasoa: kahden megapikselin kamera, radio, musiikkisoitin, stereo-Bluetooth, nettiselain, sähköposti. Näyttö on melko pieni kooltaan 1,6-tuumaisena.

L170 on 3G-puhelin ja tukee myös 2G-verkon EDGE-datayhteyksiä. Sisäistä muistia on 45 megatavua ja muistia voi laajentaa microSD-muistikorttipaikan kautta. Mukana korttia ei tule. L170 on pakattu melko pieniin kuoriin, mitat ovat: 102,3 x 45,8 x 10,7 millimetriä. Muotoilun puolesta L170:llä ei ole hävettävää, vaan se vaikuttaa viileän tyylikkäältä.


Kauppoihin L170:ää luvataan huhtikuussa 2008 ja hinnaksi arvioidaan 370 euroa. Se kuulostaa suurelta summalta - saakohan puhelinta oikeasti paljonkin halvemmalla?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja