Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 7900 Crystal Prism

Markus Lehtiniitty

 Nokia 7900 Crystal PrismNokia 7900 Crystal Prism on erikoisversio jo markkinoilla olevasta 7900 Prism -perusmallista. Nimi kertoo suurimman muutoksen. Crystal - eli navigointinäppäin on kristallia. Kyseessä on siis lähes tulkoon sama juttu kuin 8800 Arten ja 8800 Sapphire Arten kanssa sillä erotuksella, että nyt navigointinäppäin ei ole safiiria vaan kristallia.

No, onhan ulkonäköön muitakin pieniä viilauksia tehty. 7900 Crystal Prism on luotu yhteistyössä luovan suunnittelijamuotoilija Frédérique Daubalin kanssa. 7900 Crystal Prismissä on mm. tyyliin sopivat taustakuvat näytöllä. Niiden kerrotaan välittävän valon heijastumisefektiä ja prismojen ja kolmioiden tunnetta. Eikö kuulostakin hienolta. :)
7900 Crystal Prismin takakansi on alumiinia, ja lisäksi tyyliä luovat erilaiset valoefektit. Kuoriinsa se on saanut 7900 Prismiin verrattuna violettia tai purppuraa, en osaa sanoa tarkkaa värisävyä...

Ominaisuudet ovat tällaisissa tyylipuhelimissa yleisesti ottaen sivuosassa eikä 7900 Crystal Prismkään mitään kovin erikoista tällä saralla tarjoa. Näyttö on toteutettu OLED-tekniikalla, joka on varsin uusi juttu, kahden megapikselin kamera löytyy, datayhteydet ovat 3G-luokkaa, sisäistä muistia on yksi gigatavu (ei muistikorttipaikkaa) ja musiikkisoitin ja Bluetooth luonnollisesti löytyvät myöskin.

Markkinoille 7900 Crystal Prismin luvataan tulevan vielä vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen kuluessa eli maaliskuun loppuun mennessä. Hinnaksi ilman veroja arvioidaan 375 euroa.

Jännä yksityiskohta vielä täytyy mainita. 7900 Crystal Prismin näppäimistön taustavalon voi valita 49 eri vaihtoehdosta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja