Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson R300i Radio ja R306i Radio

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson R300i Radio Sony Ericssonin R300i ja R306i Radio ovat kaksi melko edullista puhelinta, joissa on suunnattu todella paljon huomiota radiolle.

Molemmista löytyy radio, joka tukee AM- ja FM-taajuuksia mutta uutta on varsinaisesti se, että radion käyttämistä on helpotettu huomattavasti. Sekä R300i:n että R306i:n takakannesta nimittäin löytyy radion käyttöön omat näppäimensä ja R306i:stä myös oma pieni infonäyttönsä. Muistiin voi tallentaa myös kolme radioasemaa, joille on omat nappinsa.  R300i Radiossa on vain yksi (korkealaatuinen) kaiutin, kun taas R306i Radiosta löytyy stereokaiuttimet. Lisäksi radio-ohjelmaa voi myös nauhoittaa puhelimen muistiin.
R300i on muodoltaan perustyylin patukka, kun taas R306i on simpukkamallia.

Radio-ominaisuuksien lisäksi molemmista löytyy muun muuassa Bluetooth, MP3-soittoäänet, Java-tuki, kaiutinpuhelintoiminto sekä kalenterit sun muut perusjutut. Kamerakin löytyy kummastakin: R300i:stä 0,3 megapikselin (VGA) kamera ja R306i:stä 1,3 megapikselin kamera 4x digizoomilla. R300i ei ilmeisesti tue videokuvausta lainkaan.

Molempien näyttö on 65536-värinen 128x160 pikselin TFT-näyttö, R300i:ssä kokoa on 1,8 tuumaa ja R306i:ssä niukasti enemmän, eli 1,9 tuumaa. Muistia on aika lailla vähän, kahdeksan megatavua R300i:ssä ja vain viisi R306i:ssä ja kummankaan muisti ei ole laajennettavissa muistikortinkaan avulla.

Sony Ericsson R306i Radio R300i Radiota luvataan kauppoihin huhti-kesäkuussa kun taas R306i Radion luvataan tulevan markkinoille vasta kolmannella vuosineljänneksellä eli pahimmillaan sitä voi joutua odottamaan yli syyskuulle 2008 asti. Hinnoista ei ole vielä tietoa, paitsi että kumpikin tulee sijoittumaan malliston edullisempaan suuntaan.

R300i ja R306i Radio ovat Sony Ericssonilta piristävät uutuudet - ei aina vain sitä samaa, vaan kerrankin taas jotain uutta ideaa, jota radion korostaminen näissä edustaa.

Kommentit (1)

aatutee (vahvistamaton)

1

eipä ole näitä puhelimia näkynyt, eivät tulleet suomeen/myyntiin?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja