Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson T270i ja T280i

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson T270i ja T280i Sony Ericsson T270i:tä ja T280i:tä erottaa se, että T280i:stä löytyy myös kamera - jota T270i:ssä ei siis ole. Muuten kyseessä ovat samanlaisella muotoilulla ja samoilla ominaisuuksilla varustetut kaksi puhelinta.

Molemmat ovat kohtalaisen edullisia puhelimia ja muotoilunsa juuret ne juontavat jo todella vanhasta Sony Ericssonin jaloilleen nostaneesta T610-mallista. Molemmat ovat siis ulkoisesti T280i:n kameraa lukuunottamatta jokseenkin identtiset.
Ominaisuuksia löytyy peruspuhelimelle ihan mukavasti. FM-radio, Java-tuki, MP3-soittoäänet, Bluetooth ja kaikki muut nykypäivän perusominaisuudet. Näyttö on toteutettu TFT-tekniikalla ja värejä löytyy 65 536 erilaista. Kokoa näytöllä on 1,7 tuumaa ja resoluutiota 128 x 160 pikseliä. Kyseessä on kaksitaajuuspuhelimet (GSM900/1800).

Sisäistä muistia puhelimissa on 10 megatavua ja muistikorttipaikkaakaan ei ole, joten muistin osalta T270i ja T280i ovat hieman heikkoja verrattuna kilpailijoihinsakin. Mitoiksi ilmoitetaan 100 x 45 x 13 millimetriä ja painoa kerrotaan olevan 82 grammaa.

T280i:stä löytyy siis myös kamera - 1,3 megapikseliä ja varustettuna nelinkertaisella digitaalizoomilla.

T270i ja T280i ovat tulossa markkinoille vuoden 2008 ensimmäisellä vuosineljänneksellä eli tammi-maaliskuun aikana pitäisi kaupoista löytyä. Hinnoista ei ole virallista ennakkotietoa, mutta T280i lienee 20-30 euroa T270i:aa kalliimpi ja molemmat lienevät jossain 150 euron tai allekin hintaluokassa.

Kokonaisuutena molemmat yhdessä edustavat hyvää lisäystä Sony Ericssonin edullisimpien mallien kategoriaan.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja