Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mobile World Congress 2008

Markus Lehtiniitty

Tänään on ehkäpä mobiilimaailman vuoden tärkein ja suurin päivä. Tänään nimittäin käynnistyivät jokavuotiset alan messut, tällä kertaa nimeltään Mobile World Congress. Messut järjestetään Barcelonassa ja ne ovat suunnattu lähinnä alan ammattilaisille, ei niinkään ostavalle yleisölle.

Nokia esitteli tänään neljä uutta puhelinta: 6210 Navigator, 6220 classic, N78 ja N96. Näistä kolme ensimmäistä asettuu keskihintaluokkaan ja N96 malliston huipulle. Kaikissa on varsin hyvät ominaisuudet, mutta ei mitään kovin yllättävää. Lisäksi Nokia esitteli uudistunutta karttasovellustaan ja muita uusia internet-palveluita sekä kertoi, että kosketusnäytöllisiä puhelimia voi alkaa odottelemaan vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.
Sony Ericsson puolestaan toi estradille tänään seitsemän uutuusmallia: G700 ja G900, W980i, Z770i, C902 Cyber-shot ja C702 Cyber-shot sekä XPERIA X1. Näistä viimeinen, eli XPERIA X1, oli varsin yllättävä Windows Mobilen vuoksi. XPERIA X1 on siis Sony Ericssonin ensimmäinen Windows Mobile -laite.

Myös muut kuin Nokia ja Sony Ericsson kunnostautuivat Mobile World Congressissa, mutta vähemmissä määrin. Kuitenkin myös Motorolalta, LG:ltä ja Samsungilta sekä HTC:ltä saatiin uutuuksia. Kerromme niistä lisää loppuviikosta. Mitään kovin mullistavaa ei nähty.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja