Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 6210 Navigator

10
Markus Lehtiniitty

Nokia 6210 Navigator Nokia 6210 Navigatorissa erityistä huomiota on kiinnitetty - kuten nimikin kertoo - navigointiominaisuuksiin, mutta myös muut ominaisuudet ovat melko vahvaa luokkaa.

6210 Navigatorilla onnistuu sekä autonavigointi että nyt myös jalankulkijanavigointi. Esiasennettuna puhelimesta löytyy Nokia Mapsin uusi 2.0-versio. Jalankulkijoita varten 6210 Navigatorista löytyy sisäänrakennettu kompassi. Nokia 6210 Navigatorin yhteydessä myös Nokia Mapsin monissa muissa malleissa maksullinen varsinainen ääni- ja käännös käännökseltä etenevä -navigointi kuuluu laitteen hintaan ja siitä ei joudu maksamaan erikseen.
6210 Navigator tukee A-GPS:ää, joka auttaa satelliittien nopeammassa löytämisessä. Navigaatio-ominaisuudet ovat käytettävissä myös ilman SIM-korttia. Mukana tulevalla yhden gigatavun muistikortilla on paikalliset kartat ja lisää voi ladata internetin kautta maksutta. Maksua vastaan voi ladata myös multimediakaupunkioppaita.

6210 Navigator on varustettu Symbian-käyttöjärjestelmällä ja S60-käyttöliittymällä. Muista kuin navigaatio-ominaisuuksista mainittakoon 3,2 megapikselin kamera kuvausvalon kera, VGA-videokuvaus, musiikkisoitin, radio, nettiselain, sähköposti sekä Bluetooth (myös stereotuki).

Matkapuhelinverkoista GSM:ää tuetaan neljällä taajuudella ja 3G:tä kahdella taajuudella. 3G-yhteyksien lisäksi 6210 Navigator tukee nopeita HSDPA-datayhteyksiä.

Näyttö on 2,4 tuuman, 240x320 pikselin ja 16,7 miljoonan värin TFT-värinäyttö. Kokoa 6210 Navigatorilla on 103 x 49 x 14,9 millimetriä ja painoa on kertynyt 117 grammaa.

Markkinoille 6210 Navigatoria lupaillaan vasta 2008 kolmannella vuosineljänneksellä eli syyskuun loppuun mennessä. Odottavan aika on siis vielä pitkä. Veroton hinta-arvio on 300 euroa, joka kuulostaa varsin kohtuulliselta.

Kommentit (10)

Cyka (vahvistamaton)

1

ei WLAN:ia? =o(

Muuten kyllä mielenkiintoinen puhelin, vaikka salamana on pelkkä LED ilmeisesti.

Vastaa
Mobile World Congress 2008

2

[...] esitteli tänään neljä uutta puhelinta: 6210 Navigator, 6220 classic, N78 ja N96. Näistä kolme ensimmäistä asettuu keskihintaluokkaan ja N96 malliston [...]

Vastaa
Sepi (vahvistamaton)

5

Ostettu elokuussa -09. Ainoa pee on laitteen kuuden kk:n ilmainen Nokia Maps. Sen jälkeen maksaa jotain 89 egee.

Vastaa
susi (vahvistamaton)

6

Ensimmäinen puhelin sekoili ja vaihdettiin uuteen.Seuraavksi hajosi lasi, ei kestäny taskussa autoon nojaamista (93€).Sitten myin pois.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja