Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson G700 ja G900

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson G900 Sony Ericsson G700 ja G900 ovat molemmat varustettu kosketusnäytöllä ja erityisesti molemmissa korostetaan niiden ajanhallintaominaisuuksia. Toisistaan ne eroavat G900:n tarjoamilla lisäherkuilla. Kuvissa G900 on mustana oikealla ja G700 kultaisena vasemmalla.

Molemmissa on siis kosketusnäyttö - jota käytetään vanhaan tyyliin ohjauskynän kanssa tökkimällä, ei siis sormin. Näytön koko on 2,4 tuumaa eli se ei ole mitenkään erityisen kookas. Resoluutiota näytössä on 240x320 pikseliä ja värejä 262144. Käyttöjärjestelmänä molemmissa on Symbian OS ja käyttöliittymänä UIQ 3. Nämä kaksi puhelinta ovatkin ensimmäise, odotetut pienemmän koon UIQ-älypuhelimet.
Sony Ericsson G700 Molemmissa kerrotaan olevan hyvät ajanhallintaominaisuudet - siis kalenteri, muistiinpanomahdollisuus ja niin edelleen - ja näiden käytön olevan helppoa kosketusnäytön ansiosta.

G700:sta ja G900:sta molemmista löytyy myös kamera. G700:ssa se on 3,2 megapikselin kamera ilman automaattitarkennusta, kun taas G900 tarjoaa viiden megapikselin kameran automaattitarkennuksen kera. Molemmista löytyy muun muassa kuvan- ja videonvakaimet ja kuvausvalo.

Muista yhteisistä ominaisuuksista voidaan luetella Bluetooth, mediasoitin, RDS-radio, nettiselain, sähköposti, videopuhelut ja toimistodokumenttien muokkaustuki. Kameran lisäksi toinen tärkeä ero G700:n ja G900:n välillä on G900:sta löytyvä langattomien lähiverkkojen WLAN-tuki. Sisäistä muistia molemmista löytyy 160 megatavua ja lisäksi löytyy Memory Stick Micro -muistikorttipaikka.

Molemmat toimivat GSM 900/1800/1900 -verkossa sekä 3G-verkossa (WCDMA 2100).

Painoa G700:lla ja G900:lla on kummallakin 99 g ja mitat ovat 106 x 49 x 13 mm. Myyntiin molemmat ovat tulossa kesäkuun 2008 loppuun mennessä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja