Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson W980i

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson W980i Sony Ericsson W980i on uusi lisäys Walkman-musiikkimalliston ylempään luokkaan. Luonnollisesti W980i:stä löytyy siis erittäin paljon musiikkiin liittyviä toiminnallisuuksia.

Walkman-soitin, stereo-Bluetooth, RDS-radio tarjoavat perussetin. Lisäksi W980i:stä löytyy erikoisempiakin ominaisuusksia. Musiikin äänenlaadun kerrotaan olevan erityisen selkeä. Lisäksi tuttuja ominaisuuksia ovat jo liikeohjaus ja SensMe sekä kappaleita äänestä tunnistava TrackID. Myös PlayNow on jo vanha tuttu, tulevaisuudessa siis Sony Ericssonin musiikki- ja pelikauppa. Varsinaisesti uusi ominaisuus W980i:ssä on sen sisäänrakennettu FM-lähetin, eli musiikin voi lähettää esimerkiksi autoradioon ja näin kuunnella sitä auton kaiuttimien kautta. Lisäksi W980i:stä löytyy ulkokannesta musiikkinäppäimet.
Tietenkin myös paljon muitakin kuin musiikkiin liittyviä ominaisuuksia W980i pitää sisällään: 3,2 megapikselin kamera, nettiselain, sähköposti, kaiutinpuhelin, videopuhelut, Bluetooth ja lentokonetila.

Sisäistä muistia W980i:stä löytyy ruhtinaalliset kahdeksan gigatavua, toisaalta muisti ei ole laajennettavissa kortin avulla. Sisänäyttö 2,2 tuuman kokoinen ja 240x320 pikselin resoluutiolla varustettu 262144-värinen TFT-näyttö ja ulkonäyttö puolestaan on 176x176 pikseliä tarkkuudeltaan, 262144 väriä ja TFT.

W980i on 3G-puhelin (WCDMA 2100), lisäksi se tukee GSM:ää neljällä taajuudella.

Markkinoille W980i on tulossa vuoden 2008 kolmannella vuosineljänneksellä eli syyskuun loppuun mennessä. Odotus on siis vielä pitkän pitkä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja