Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson Z770i

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson Z770i Sony Ericsson Z770i on jälleen yksi lisäys Sony Ericssonin simpukkapuhelinten linjastoon, tarjoten varsin perustavanlaatuiset nykypäivän ominaisuudet ilman suurempia kommervenkkejä.  Erityisesti korostetaan sen internetiin kytkeytyviä ominaisuuksia.

Z770i:stä löytyy siis luonnollisesti Accessin NetFront-internet-selain ja sähköposti, jonka toimintakuntoon laittamisen kerrotaan olevan erityisen helppoa ja nopeaa. Lisäksi Z770i:iin on esiasennettu Google Maps -mobiilikarttaohjelma. Nettiinkäynti onnistuu nopeasti sillä Z770i on 3G-puhelin ja tukee lisäksi HSDPA-yhteyksiä eli nopeuksissa ollaan megabittiluokassa.
Kamerakin Z770i:stä löytyy: kaksi megapikseliä tarkkuudeltaan, varustettu 2,5x digitaalisella zoomilla. Myös musiikkisoitin - tai mediasoitin - löytyy. Sitä tukee stereo-Bluetooth.

Muista ominaisuuksista mainittakoon kaiutinpuhelin, lentokonetila, polyfoniset soittoäänet, FM-radio, Java-tuki ja siis Bluetooth.

Kokoa Z770i:llä on 93 x 48 x 15,5 millimetriä ja painoa on kertynyt 91 grammaa. Sisäistä muistia näihin kuoriin on mahdutettu 32 megatavua ja lisäksi löytyy Memory Stick Micro -muistikorttituki. Näytöllä on kokoa 2,2 tuumaa, 240x320 pikseliä resoluutiota ja värejä se toistaa 262144 kappaletta TFT-tekniikalla. 3G:n lisäksi Z770i tukee GSM:ää taajuuksilla 900, 1800 ja 1900 MHz.

Kauppoihin Z770i:n luvataan saapuvan 2008 toisella vuosineljänneksellä eli puhumme aikavälistä huhti-kesäkuu.

Z77oi on kaiken kaikkiaan melko perussimpukka hyvillä perustason ominaisuuksilla.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja