Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC P3470

1
Markus Lehtiniitty

HTC P3470 HTC:n uutuus Mobile World Congressissa oli HTC P3470.

P3470 on GPS-paikannuksella ja -navigoinnilla varustettu Windows Mobile -älypuhelin, joka on pakattu kohtuullisen kokoisiin kuoriin. P3470:ssa panostus on siis erityisesti navigointiominaisuuksissa. Se on varustettu TomTom Navigator 6 -ohjelmistolla.
Kosketusnäyttö löytyy luonnollisesti P3470:sta, kokoa näytöllä on 2,8 tuumaa ja pikseleitä se sisältää tutut 240x320 pikseliä. P3470 on nelitaajuuspuhelin GPRS/EDGE-datayhteyksin ja ei siis tue 3G-yhteyksiä.

Käyttöjärjestelmänä on Windows Mobilen 6 Professional -versio. Kamerakin löytyy, tarkkuudeltaan kaksi megapikseliä. Muistia P3470:ssa on 256 megatavua flash-muistia ja 128 megatavua RAM-muistia. Muistia voi laajentaa microSD-muistikortein.

Kokoa on 108 x 58,3 x 15,7 millimetriä ja painoa 122 grammaa.

P3470:sta löytyy tutut Windows Mobile -sovellukset. Musiikin ja videoiden käyttöön Media Player, pikaviestittelyyn Live Messenger, nettiselailuun Internet Explorer ja dokumenttien kanssa pelaamiseen mobiili-Office.

P3470:n pitäisi asettua HTC:n älypuhelinmalliston edullisempaan tai keskihintaluokkaan. Huippulippulaivamallista ei siis ole kyse. Myyntiin P3470 tulee alkuvuoden aikana.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja