Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung F400

2
Markus Lehtiniitty

Samsung F400 Samsung F400 on suunnattu käytettäväksi erityisesti musiikin kuuntelemiseen.

Musiikkiominaisuuksiin on F400:ssa panostettu. Samsunghan on jo jonkin aikaa ollut yhteistyössä luksuselektroniikkaa valmistavan Bang & Olufsenin kanssa ja myös F400:ssa kerrotaan olevan Bang & Olufsenin ICEpower-vahvistin. Erityisesti hyvää äänenlaatua painotetaan F400:n esittelyssä.
Musiikin kontrollointia helpottavat musiikille omistetut omat näppäimensä. F400:sta löytyy myös musiikintunnistus ja -latausominaisuudet. Standardikuulokkeet saa kiinni 3,5 mm -liitännän kautta. Erilaisten musiikkiformaattien tuen kerrotaan olevan laaja. Lisäksi F400:sta löytyy RDS-tuella varustettu radio.

F400 on edestä kiiltävän musta hopeisilla yksityiskohdilla lisättynä, takapuoli puolestaan on mattamusta pinnaltaan.  F400 on rakenteeltaan kahteen suuntaan liukuva, alunperin Nokian esittelemään tyyliin. Nokioissa yläpäästä kantta alaspäin liu'utettaessa löytyy medianäppäimet, mutta Samsungin ollessa kyseessä sieltä löytyy erillinen parempilaatuinen kaiutin.

Muista kuin musiikkiominaisuuksista mainittakoon 3G + HSDPA-datayhteydet, 3,2 megapikselin kamera ja ja 2,2 tuuman näyttö, Bluetooth ja microSD-muistikorttipaikka. Nämä on tungettu kuoriin, jotka ovat kooltaan 103 x 48 x 16,9 millimetriä.

Markkinoille F400 on tulossa elokuussa 2008 eli vasta puoli vuotta esittelyn jälkeen.

Kommentit (2)

MWC 2008 -yhteenveto

1

[...] U600 EVO, U700 EVO, J700, L770, i200, F480, F400 ja Soul (kaikki tulossa [...]

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja