Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung F480

1
Markus Lehtiniitty

Samsung F480 Kosketusnäytöt ovat ehdottomasti matkapuhelinmaailman "se suuri juttu" vuonna 2008. Aiemminhan suuria juttuja ovat olleet esimerkiksi simpukkamallinen muotoilu tai puhelinten ohuuden korostaminen. Tänä vuonna kuitenkin kosketusnäytöt ovat tekemässä todellista läpimurtoaan. Applen iPhone käynnisti raketin lailla tämän kehityksen.

Samsung F480 on varustettu kosketusnäytöllä. F480:n kosketusnäyttö vastaa kosketukseen värähtelyllä. Tämä luultavasti ainakin parantaa käyttökokemusta, sillä kosketusnäytön tuntuma paranee oleellisesti sillä tavallisestihan näyttö ei vastaa kosketusta millään tavalla. Näppäintuntuma on tärkeä laatuvaikutelman osa. Korvaako näppäintuntumasta puhumisen tulevaisuudessa näytön tuntuma?
Kosketusnäyttö käytännössä on F480:ssa yhtä kuin puhelimen etupuoli eli kosketusnäyttö valtaa suurimman osan etupuolen alasta.

Ominaisuuspuolella F480 on aika lailla vahva: 3G-puhelin nopeiden HSDPA-datayhteyksien tuella (tukea 7,2 megabittiin saakka), viiden megapikselin kamera kuvausvalon kera, mediasoitin, radio RDS-tuella, nettiselain, sähköposti, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka ja niin edelleen.

F480:n kosketusnäyttö ei ole mitenkään järkyttävän suuri 2,8-tuumaisena. Esimerkiksi iPhonestahan löytyy 3,5 tuuman näyttö. Mutta ei ole suuri F480:kaan, mitat ovat 95,9 x 55 x 11,5 millimetriä.

Markkinoille F480 on tulossa vasta elokuussa 2008 joten odotusta riittää puolisen vuotta siihen vielä.

Kommentit (1)

Kristian (vahvistamaton)

1

Loistava puhelin mutta kaikkeen kyllästyy. Varsinkin minä! nyt siis myynnissä kyseinen puhelin. h. 300€! 050-410-7994

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja