Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung i200

Markus Lehtiniitty

Samsung i200 Samsung laajentaa i200:lla Windows Mobile -puhelinten valikoimaansa selvästi aiempaa edullisempaan hintakategoriaan.

Aikaisemmin Samsungin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustetut laitteet ovat lähinnä olleet kämmentietokoneita varustettuna QWERTY-kokonäppäimistöin. i200 tuo kuitenkin muutoksen tähän ja on Samsungin ensimmäinen "vain älypuhelin" varustettuna Windows Mobilella.
i200 on suunnattu niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Muotoilu on pirteää. Puhelimesta tulee markkinoille useita eri värivaihtoehtoja. Värityksen vaikutus ei tosin ulotu kuin puhelimen reunoihin puhelimen näppäimistön ja näytön tienoon ollessa aina vakiomusta.

i200:n käyttöjärjestelmä tarkemmin määriteltynä on Windows Mobilen 6.1 Standard -versio. i200 on 3G-puhelin ja tukee myös laajakaistanopeuden tuovia HSDPA-datayhteyksiä. Näyttö on melko suurikokoinen 2,3-tuumaisena. Kamera on kaksimegapikselinen, Bluetooth ja muistikorttipaikka löytyvät myös.

Windows Mobile tuo mukanaan i200:aan kaikki tutut ominaisuudet ja sovellukset. Musiikin kuunteluun ja videoiden katseluun on tarjolla Media Player, internetin selailuun Internet Explorer, pikaviesteille Live Messenger sekä toimistodokumenttien käsittelyyn Officen mobiiliversio.

i2o0 on tuloissa kauppoihin heinäkuussa 2008. Saa nähdä mihin hinta lopullisesti asettautuu. On kuitenkin mielenkiintoista, että niin sanotusti suurilta valmistajiltakin saadaan markkinoille edullisemman hintakategorian Windows Mobile -laitteita.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja