Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin MWC-uutuuksia

Markus Lehtiniitty

Samsung esitteli vuoden merkittävimmässä mobiilialan tapahtumassa eli Mobile World Congressissa useita puhelinmalleja. Niiden joukkoon mahtui merkittävien uutuuksien lisäksi myös pienempiä päivityksiä, joita käsittelemme näin yhden jutun alaisuudessa.

Samsung U600 EVO ja U700 EVO Samsung päivittää suositut ohuen Ultra Edition -sarjan mallit U600 ja U700 uuden ajan mukaiseksi. Uutuudet ovat nimeltään U600 EVO ja U700 EVO. EVO-merkintä tulee siis englanninkielen sanasta evolution, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa pientä kehittymistä eikä suurta mullistusta. Samsung kertoo uusissa EVO-malleissaan uutta olevan sen, että painikkeet vastaavat kosketukseen värähtelyllä. Koskettaminen on matkapuhelinmaailmassa juuri nyt kaikella tavalla in ja Samsung on vahvasti mukana tässä trendissä. Lisäksi malleista tulee uudistuksen myötä saataville uusia värivaihtoehtoja: U600:sta violetti sekä musta ja kulta ja U700:sta musta. Markkinoille uutuudet luvataan maaliskuussa 2008.
Samsung J700 J-sarja edustaa Samsungin valikoimassa melko edullisten, mutta kuitenkin mukiinmenevillä ominaisuuksilla varustettuja puhelimia. Uusi lisäys tähän sarjaan on liukuvakantinen J700. Myös J770 tarjoaa kaikki nykypäivän perusherkut: kahden tuuman näyttö, 1,3 megapikselin kamera, mediasoitin, radio, GPRS/EDGE-datayhteydet, nettiselain ja esimerkiksi Bluetooth-yhteys. Ja nämä on laitettu klassisen tyylikkäsiin, kompakteihin kuoriin. Mitat ovat 99,5 x 48 x 14,8 millimetriä. Kaupoista J700 pitäisi olla saatavilla huhtikuussa 2008.

Samsung L770 L770 edustaa myös liukukansimalleja. Ulkonäkö on mustan ja hopean sekoitusta. Mustista pinnoista osa on kiiltäviä ja osa mattapintaisia. L770 tarjoaa hieman J700:aa paremmat ominaisuudet. L770 on 3G-puhelin ja tukee laajakaistatason HSDPA-datayhteyksiä. Kamerasta löytyy tarkkuutta kahden megapikselin verran, media- eli musiikki- ja videosoitin löytyy luonnollisesti kuten radiokin RDS-tuella. Myös nettiselain, Bluetooth ja muistikorttipaikka ovat mukana. Mittaa L770:lle on kertynyt 102 x 48 x 14,2 millimetriä. Markkinoilletuloa lupaillaan heinäkuuksi 2008.

Edellämainitut Samsungin uutusmallit (kaikki liukukansimalleja) eivät tarjonneet niin hirveästi uutta, mutta laajentavat Samsungin jo ennestään laajaa mallistoa yhä vain laajemmaksi tarjoten lisää vaihtoehtoja.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja