Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta tyylikkäitä halpamalleja

35
Markus Lehtiniitty

Nokia julkisti tänään 4.2.2008 neljä uutta halpapuhelinmallia: 1680 classic, 2680 slide, 5000 sekä 7070 Prism. Uutuudet ovat erityisesti suunnattu kehittyvien maiden korvausmarkkinoille, joka siis tarkoittaa, että näitä malleja yritetään myydä niille, jotka hankkivat jo muuta kuin ensimmäistä puhelintaan. Puhelimet eivät ole siis aivan yksinkertaisimpia, vaan niistä löytyy jo ihan mukavasti ominaisuuksia sekä tyyliä. Uusien tulokkaiden verottomat hinta-arviot asettuvat 50 eurosta 90 euroon.

Nokian arvion mukaan vuotena 2008 ensimmäisen kerran puhelinten korvausostot ylittävät kehittyvillä markkinoilla ensimmäisten puhelinten ostomäärät ja tähän trendiin Nokian uutuudet koittavat iskeä.
Nokia 5000 Nokia 5000 tarjoaa tyylikkäissä, urheilullisilta vaikuttavissa kuorissa, myös hyvät ominaisuudet hintaansa nähden. 5000:sta löytyy 1,3 megapikselin kamera, QVGA-resoluution (240x320 pikseliä) näyttö, FM-radio ja muun muassa mp3-soittoäänet. Yhteyttä voi pitää sähköpostin kautta, yhteyksinä löytyy Bluetoothia ja GPRS:ää. Nokia 5000:n arvioitu hinta ilman veroja on 90 euroa, ja sen arvioidaan tulevan markkinoille vuoden 2008 toisen vuosineljänneksen aikana.

Nokia 2680 slide Nokia 2680 slide on Nokian toistaiseksi halvin Nokian liukukansirakenteella valmistettu malli. Myös 2680 slidesta löytyy FM-radio ja mp3-soittoäänet sekä kamera, joka 2680:ssa on tarkkuudeltaan 0,3 megapikseliä eli VGA. Tiedonsiirtoon löytyy GPRS-yhteydet ja Bluetooth. Näyttö on 128x160 pikselin TFT-näyttö. Myös multimediaviestit ja sähköposti löytyvät. 2680 sliden odotetaan tulevan markkinoille 2008 kolmannella vuosineljänneksellä ja veroton hinta-arvio on 75 euroa.

Nokia 7070 Prism
Nokia 7070 Prism tuo Nokian Prism-sarjan myös todella halpaan hintakategoriaan. 7070 Prism on tyylikäs simpukkapuhelin, jossa Prism-sarjan tyylin mukaisesti on kansissa geometrisia kuvioita. Lisäksi 7070 Prismistä löytyy valotehosteet. Ominaisuuksista voidaan mainita mp3-soittoäänet, sähköposti ja GPRS. Painoa on kertynyt vain 78 grammaa. 7070 Prismin arvioitu hinta ilman veroja on 50 euroa ja markkinoille sitä odotetaan vuoden 2008 kolmannella vuosineljänneksellä.

Nokia 1680 classic Nokia 1680 classic on toistaiseksi edullisin esitelty Nokian kamerapuhelin. 1680 classicissa on VGA-tason eli 0,3 megapikselin kamera. Lisäksi 1680 classicista löytyy muun muassa sähköposti, GPRS&EDGE, mp3-soittoäänet, multimediaviestien tuki ja kaiutinpuhelin. Näyttö on TFT-tekniikalla toteutettu, tukee 65 536 väriä ja sisältää 128x160 pikseliä. 1680 classicin pitäisi tulla markkinoille vuoden 2008 toisella vuosineljänneksellä eli kesäkuun loppuun mennessä ja hinta-arvio puhelimelle on 50 euroa ilman veroja.

---

Kokonaisuutena uusista halvoista nokialaisista voi sanoa, että ne ovat ihan pirteitä uutuuksia omaan hintaluokkaansa. Mitään varsinaisesti uuttahan niissä ei ole, mutta kaikkea saa taas aiempaa edullisemmin. Ja tässä tapauksessa myös tyylikkäämmin. Varsinkin 5000 ja 7070 Prism vaikuttavat niin sanotuiksi halpapuhelimiksi todella tyylikkäiltä.

Kommentit (35)

jani (vahvistamaton)

1

aika hieno varsinkin tuo nokia 5000. hyvän näkönen mutta onko mp3, ja jos on niin paljonkohan siihen mahtuu kappaleita??

Vastaa
aatutee (vahvistamaton)

3

joo 5000=ei mp3-soitinta, mutta voit lähettää toisella kännykällä siihen pari soittoääntä tai kappaletta mp3-muodossa.

Vastaa
aatutee

5

joo ei ole muistikorttipaikkaa (vissiin, katoin afterdawnista) joka on harmi, ei mahdu montaa biisiä. osta mielummin nokia 3500?

Vastaa
aatutee

6

joo ei ole muistikorttipaikkaa (vissiin, katoin afterdawnista) joka on harmi, ei mahdu montaa biisiä. osta mielummin nokia 3500?

Vastaa
Miines

8

Tuo 7070 on kyllä helkatin hieno !
Aika varmasti ostaisin, jos olisi kamera, VGA laatuinenkin...
Mutta nätti on ;)

Vastaa
Jokuttaja (vahvistamaton)

9

Tietääkö kukaan tarkasti kuinka paljon muistia nokia 2680 puhelimessa on tai että onko siinä muistikortin paikkaa??? =)

Vastaa
ärtynyt (vahvistamaton)

10

Juuri menin ja ostin tuon 2680-puhelimen ja nyt en saa sen takakuorta auki, aivan käsittämättömän hankalasti suunniteltu se avaussysteemi. Vien puhelimen takaisin liikkeeseen avattavaksi ja todennäköisesti myös vaihdettavaksi. Kyllä se takakuori pitäisi tarvittaessa auki saada helposti eikä niin että joutuu pelkäämään että koko puhelin hajoaa kun kuoren irrottaa (tässä pientä palautetta Nokian suunnittelijoille..)

Vastaa
pasi (vahvistamaton)

13

Ostin tuon 2680 puhelimen ja on näppärän tuntunen. Takakuoren kanssa sai kyllä tapella ennenku sai auki! :D Ei ole muistikorttipaikkaa tuossa puhelimessa.

Vastaa
jesse (vahvistamaton)

14

onko tossa mukamas 32mt sisäistä muistia
ja onko mitenkä nopee ettei mee yli 2 tuntia kun on valikossa

Vastaa
tietämätön (vahvistamaton)

15

en mistään oo löytäny tai sitte tajunnu
mut onko tuossa 2680:ssa musiikkisoitinta?
ku voisin ostaa tuommosen :>

Vastaa
2680 on huono (vahvistamaton)

17

joo taka kuori ei aukee 2680 eikä mee muistikorttia mistää ja akku tippuu ku on löysällä.
kusetusta!Muisti loppuu heti ja hidas + sekoilee vähä.

Vastaa
Rasmus (vahvistamaton)

18

Nokia 2680 on hyvä puhelin. Ihmettelen miten teillä voi tuon takakuoren kanssa olla ongelmia, kädettömiä teijjän on pakko olla tai jotain.. ihan hyvin oon musiikkiakin saanu luuriin ängettyä ja hyvin on muutenki pelannu! Hintaansa nähden todella hyvä luuri.

Vastaa
Rasmus (vahvistamaton)

19

Nokia 2680 on hyvä puhelin. Ihmettelen miten teillä voi tuon takakuoren kanssa olla ongelmia, kädettömiä teijjän on pakko olla tai jotain.. ihan hyvin oon musiikkiakin saanu luuriin ängettyä ja hyvin on muutenki pelannu! Hintaansa nähden todella hyvä luuri.

Vastaa
nokia 2680 (vahvistamaton)

20

nokia 2680 on ihan hyvä ja ei oo hidas jos on joku semmonen aukasemassa takakuorta jolla on voimaa sen verran että jaksaa nostaa kilon painon ni ei kait se takakuori aukea

Vastaa
nokiaa 2680 (vahvistamaton)

21

ostin nokia 2680 puhelimen. mukava puhelin mut muistikortin paikkaa ei vissiinkään ole , vai ? mutta pystyyköhän puhelimeen teettämään muistikortti paikkaa jos tässä ei ole? ja jos pystyy niin paljonkohan maksaakaan? TARVIN TIETOO, VASTATKAA! : )

Vastaa
nokiaa 2680 (vahvistamaton)

22

ostin nokia 2680 puhelimen. mukava puhelin mut muistikortin paikkaa ei vissiinkään ole , vai ? mutta pystyyköhän puhelimeen teettämään muistikortti paikkaa jos tässä ei ole? ja jos pystyy niin paljonkohan maksaakaan? TARVIN TIETOO, VASTATKAA! : )

Vastaa
muchaa (vahvistamaton)

23

pystyykö nokia 2680 teettämään muistikortti paikkaa? paljonkohan maksaa jos pystyy ?
harmi että ei ole muistikortti paikkaa. :'((

Vastaa
muchaa (vahvistamaton)

24

pystyykö nokia 2680 teettämään muistikortti paikkaa? paljonkohan maksaa jos pystyy ?
harmi että ei ole muistikortti paikkaa. :'((

Vastaa
muchaa (vahvistamaton)

25

pystyykö nokia 2680 teettämään muistikortti paikkaa? paljonkohan maksaa jos pystyy ?
harmi että ei ole muistikortti paikkaa. :'((

Vastaa
mörs (vahvistamaton)

26

vastatkaa muchaa nimimerkkiläiselle !!!
itse en tiedä vastausta mutta tarvitsisin myös itse tähän kysymykseen vastauksen !

Vastaa
mörs (vahvistamaton)

27

vastatkaa muchaa nimimerkkiläiselle !!!
itse en tiedä vastausta mutta tarvitsisin myös itse tähän kysymykseen vastauksen !

Vastaa
eve (vahvistamaton)

28

Sain jouluna tuon 50000 ja hyvin toimii ;)
Tosin kerran ollut korjauksessa,mutta omapahan vikani,jos annan puhelimen 2 vuotiaalle pikkuveljelle ;D
Näytön lasi meni rikki ^^

Mutta nyt puhelin pelaa moitteettomasti.

+ TODELLA VIIHDYTTÄVIÄ PELEJÄ (:

Vastaa
nokia 2680 (vahvistamaton)

29

Eikö kukaan tiedä vastausta tohon pystyykö teettämään muistikortin paikan ja paljonko se maksais, kun on itellä toi NOKIA 2680

Vastaa
äSSä (vahvistamaton)

30

ittelläni on kans toi 2680 ja muistikorttia ei ole mut muuten iha BEST puhelin. Mul on tommosii yhteyksii tonne nokialle ja sanoo et kyl siihe jostain saa kaivettuu muistikortin mut sen hinta olis normaalia m-korttia korkeampi...

Vastaa
sannal (vahvistamaton)

31

mulla on nokia 2680 ja se on huonoin puhelin mitä mulla on ollut. monta kertaa ollut korjattavana mutaman kuukauden aikana. näppäimet menee mykiksi ja vaille tuntumaa, ja viimeksi myös kaiutin lopetti yhteyden, jäi pelkäksi hennoksi pihinäksi. olen ollut tosi pettynyt.

Vastaa
Yukki (vahvistamaton)

32

Kuinka h*lvetissä saatte teetettyä puhelimeen muistikorttipaikan ,sanokaapa se.

Vastaa
Jooi (vahvistamaton)

33

Heip! Ostin tuossa yks päivä Nokian 2680 sliden ja yksi asia mietityttää: Nokian sivuilla sanotaan että muistia luurissa olisi "Yhdistetty muisti: 32 Mt:n flash-muisti ja 4 Mt:n SDRAM-muisti"=36MT muistia? No kun rupesin katselemaan muistin tilaa niin luuri väittää näin: vapaa muisti 8,2Mt, galleria 1,9Mt, viestit 12,0kt, sovellukset 1,4Mt, ajanhallinta 2,0kt ja kirjanmerkit 1,0kt. Ja noistahan minä en saa tota 36Mt mitenkään, parikymmentä Mt jää uupumaan... Eli enkö itse ole tajunnut jotain vai kuseeko puhelin?

Vastaa
jarkko (vahvistamaton)

35

mullakin on toi nokian 2680 mut siä akun alla on joku sellanen neliön muotonen kohta meneekö siihen muistikortti vastatkaa pliis nopeesti

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja