Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 3600 slide

16
Markus Lehtiniitty

Nokia 3600 slide Nokia 3600 slide on keskihintaluokan halvempaan päähän sijoittuva tyylikäs liukukansimalli. Muotoiluun on kiinnitetty ehkä tavallista enemmän huomiota. 3600 slide tulee saatavilla kahtena värinä, tummanpunaisehkona ja mustahkona. Muotoilun osana myös laatutuntumaan kerrotaan kiinnitetyn erityistä huomiota: materiaalien tulisi olla laadukkaita ja tuntua hyvältä. Pinnan kerrotaan olevan maalattu pehmeällä keraamisella maalilla ja lisäksi 3600 slidesta löytyy myös metalliosia kuorista. Muotoilun kerrotaan olevan ergonominen. Painoa 3600 slidella 97,3 g, mitat ovat 97,8 x 47,2 x 14,5 millimetriä.

Aistillisten ominaisuuksien ja ulkonäköseikkojen ohella myös niin sanottujen kovien ominaisuuksien puolella 3600 slide tarjoaa mukavan paketin. Kamerasta löytyy tarkkuutta 3,2 megapikseliä automaattitarkennuksen ja kahdella ledillä varustetun kuvausvalon kera. Myös videokuvaus onnistuu hyvällä VGA-tarkkuudella. Toisella nykypuhelinten perusosa-alueella eli musiikintoistossa 3600 slide tarjoaa myös perusmusiikkisoittimen. Tallennustilaa 3600 slide tarjoaa microSD-muistikorttipaikan kautta, jonka kerrotaan tukevan maksimissaan neljän gigan kortteja. Myös RDS-radio kuuluu puhelimen varustukseen.
3600 slide on Nokian yksi ensimmäisiä perinteisen Series 40 -alustan päälle rakentuvia laitteita, joissa mukana tulee Nokia Maps -karttaohjelmisto. Sisäänrakennettua GPS-paikannusta 3600 slide ei sentään tarjoa, mutta sekin onnistuu erikseen hankittavan ulkoisen GPS-sovittimen kanssa

Lähiyhteydenpitoon on tarjolla luonnollisesti Bluetooth, mutta 3600 slidessa myös tähän hintaluokkaan poikkeuksellisesti TV-ulostulo. 3600 sliden kerrotaan olevan Nokian ensimmäinen puhelin, joka sisältää taustaäänien vaimennustoiminnon.

Nokia 3600 slide ei ole 3G-puhelin vaan kyseessä on vain GPRS- ja EDGE-datayhteyksillä varustettu nelitaajuus-GSM-puhelin. Näyttö on nykyajan paperitiedoiltaan lähes maksimaalinen peruspuhelimen näyttö eli TFT-tekniikalla toteutettu värinäyttö, joka tukee 16,7 miljoonaa väriä ja sisältää 240x320 pikseliä.

Nokia 3600 sliden arvioitu hinta ilman veroja on 175 euroa. Markkinoille sitä voidaan odottaa vuoden 2008 kolmannella vuosineljänneksellä.

Kokonaisuutena 3600 sliden voidaan sanoavan tarjoavan todella paljon hintaansa nähden. Tämän tason kameraa ja näyttöä yhdistettynä karttaohjelmistoon ja muihin hyviin perusominaisuuksiin - ja tyylikkäseen ulkonäköön yhdistettynä - ei ole toistaiseksi kovin useasti nähty.

Kommentit (16)

minäh``;

1

siis milloin kyseinen puhelin tulee myyntiin? tarkoittaako ``vuoden 2008 kolmannella neljänneksellä`` että puhelin ilmestyisi syyskuussa vai kesäkuun ja syyskuun välisenä aikana? onko vielä tietoa missä kuussa puhelin ilmestyy jos joku tietää ilmoittakoon :D olisi kiva saada tietää miten pitkää joutuu vielä odottamaan ;DD

Vastaa
mursu :DD (vahvistamaton)

2

moi! onko kyseistä (3600) puhelinta saatavilla aikaisemmin syyskuuta esim. jostain erikois myymälästä tai ihan mistä vaan vai tuleeko kyseinen puhelin vasta syyskuussa markkinoille koska en millään jaksaisi enää odottaa siihen asti :((

Vastaa
mursu :DD (vahvistamaton)

3

moi! onko kyseistä (3600) puhelinta saatavilla aikaisemmin syyskuuta esim. jostain erikois myymälästä tai ihan mistä vaan vai tuleeko kyseinen puhelin vasta syyskuussa markkinoille koska en millään jaksaisi enää odottaa siihen asti :((

Vastaa
mursu :DD (vahvistamaton)

4

tuohon äskeiseen vielä, että miten on mahdollista että esim. näissä kuvissa on toi puhlin vähä niiku käytössa tai myynnissä? --->http://dailymobile.files.wordpress.com/2008/05/nokia-3600-slide01.jpg
-->http://images.google.com/imgres?imgurl=http://farm4.static.flickr.com/3191/2489406301_91caa91ca3.jpg%3Fv%3D0&imgrefurl=http://flickr.com/photos/67596892%40N00/2489406301&h=500&w=375&sz=124&hl=fi&start=101&um=1&tbnid=7WRg8Lyf5dDVyM:&tbnh=130&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Dnokia%2B3600%2Bslide%26start%3D84%26ndsp%3D21%26um%3D1%26hl%3Dfi%26sa%3DN

Vastaa
peter pan (vahvistamaton)

6

on kuulema niin paljon vikoja että tulee vasta ensi vuonna.....
taidan vaihtaa merkkiä

Vastaa
minäkööööö (vahvistamaton)

7

ensi vuonna ? lehdessä on jo mainoksia kyseisestä puhelimesta , oon muutenki jo iha sekasi kaikesta nnii en ehkä ymmärtäny peter pan ; ia kunnnolla.

Vastaa
Jussi (vahvistamaton)

8

Kyllä noita on kaupasta saanut jo aikoja sitten, ainakin Nokian lippulaivasta Aleksanterinkadulta.

Vastaa
veronica (vahvistamaton)

9

yes they are in the shop alredy. i have one of thous. really good fone , i swear.

Vastaa
pupu (vahvistamaton)

13

Tosi hyvä ja nopee kännykkä! Muistikortin kera aivan loistava! Ja vielä niin nätti! =D

Vastaa
Mä (vahvistamaton)

14

Puhelimen käyttis voisi olla uudempi eikä tossa videokamerassakaan oo paljoo kehumista mutta muuten puhelin kuulostaa paremmalta kuin nykyinen n73seni.
Ajattelin tuon puhelimen hankkia koska hinnan puolesta ei ainakaan oo mitään valittamista...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja