Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelin kymmenellä dollarilla

4
Matti Vähäkainu

Puhelin kymmenellä dollarilla
Tiettävästi markkinoiden halvin puhelin on nyt Hop-on -nimisen firman käsialaa. Kyseessä on yhtiön mukaan ns. "anti-iPhone", joka toisin kuin iPhone on paitsi halpa niin myös ominaisuuksiltaan erittäin karsittu puhelin. Pääominaisuutena toitotetaankin soittamista -- kyllä, soittamista.

Hop-onin Hop1800 on kaksitaajuuspuhelin josta tulee kaksi mallia, 850/1900MHz ja 900/1800MHz taajuuksilla toimivat mallit. Puhumisen lisäksi vempeleellä ei pystykään tekemään juuri muuta, sillä puhelimesta puuttuu kameran ja muiden hienouksien lisäksi myös näyttö. Kavereille voi kehua kuitenkin puhelimen polyfonisia soittoääniä, sisäänrakennettua värinähälytystä ja näppäinlukkoa!
77 gramman painoinen Hop1800 tarjoaa 150 tuntia valmiusaikaa ja 4 tuntia puheaikaa.

Kommentit (4)

RMaN (vahvistamaton)

1

Asiaa, tuohan vaikuttaa ihan loistavalta, funkkis luuri... vihdoinkin kapula jota ei tarvitse uutuuttaan nolostella... Not so bling bling, but a great thing !

Vastaa
Jwx143 (vahvistamaton)

3

Mites tollasella onnistuu numeron tallennus tai näpyttely??? ja sit kun ei oo näyttöä niin muuttuupahan tekstivietin luku kumman hankalaks....
ja mitenköhän tuolla onnistuu niitä ääniä kuunteleen :D:D

olis kyllä kiva päästä räpeltää ja kattooo miten kyseinen vehje toimii, mahtaa olla hyvä akun kesto kun ei oo näyttöö kuluttamassa virtaa :D

Vastaa
afsasfd (vahvistamaton)

4

tekstivietin luku kumman hankalaks.. ei tossa oo kun soittomahis :D paras puhelin tähän asti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja