Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Japanin vastaus Sony Ericssonin XPERIA X1:lle

1
Matti Vähäkainu

Japanin vastaus Sony Ericssonin XPERIA X1:lle
Japanilainen Willcom on julkistanut uudet superpuhelimen, jonka ominaisuudet eivät kalpene edes Sony Ericssonin XPERIA X1 -puhelimen rinnalla. Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmän päälle rakennettu puhelin sisältää muun muassa liukukannen alta paljastuvan QWERTY-näppäimistön, 3G-, Bluetooth-, Infrapuna- ja WLAN-yhteydet, 2 megapikselin kameran, Mobiili-TV vastaanottimen ja kolmen tuuman WVGA-kosketusnäytön.

Tämä huippupuhelin kulkee nimellä WILLCOM 03 ja pyörittää ohjelmia nopean 520MHz taajuudella toimivan Marvell PXA270 -prosessorin avulla. Tarkan 480x800 -resoluutioisen näytön lisäksi puhelimen numeronäppäimistö muuttaa tarvittaessa muotoaan konsoliohjaimista ja käsikonsoileista tutuksi D-padiksi.
Puhelimelle luvataan 6 tuntia puheaikaa ja parhaimmillaan noin 420 tuntia valmiusaikaa. Sietää toivoa, että tämä uutuus nähdään muuallakin kuin Nipponin saarilla.
Kommentit (1)

LaLLi80 (vahvistamaton)

1

Joo muuten ihan kiva, mutta Windows Mobile pilaa koko laitteen. Työsuhteen kautta on kerran ollut WM kännykkä joka sekoili ihan saatanasti. Pahimmillaan sillä ei voinut soittaa mihinkään numeroon ilman, että teki ensin täydellistä resetointia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja