Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YLE Areena avautui kännyköille

1
Markus Lehtiniitty

YLE Areena avautui kännyköille
Yleisradio avasi tänään Areena-palvelunsa myös kännyköille. Mobiiliversio YLE Areenasta on osa uutta yle.mobi-palvelua, josta Areenan video- ja äänisisältöjen lisäksi löytyy laajasti myös tekstisisältöä - muun muassa uutisia, sää sekä urheilu-uutiset. Palvelun käyttö on maksutonta eikä lupamaksutarkistustakaan olla mobiiliversioon tuomassa.

YLE haluaa laajentaa Areena-palvelunsa mahdollisimman monella tavalla saavutettavaksi. Areenan mobiilipalvelun kautta katsottavaksi tulevat ensivaiheessa YLE:n uutiset, ajankohtaisohjelmat sekä lastenohjelmia. Myös lottoarvonnan voi katsoa kännykästä. Jatkossa tarjontaa tullaan laajentamaan mahdollisuuksien mukaan musiikkivideoilla, draamalla ja huumoripitoisemmalla sisällöllä.
Podcasteina YLE tuo tarjolle yli 150 radio-ohjelmanimikettä ja yhteensä Areenaan 2000 ohjelmaa. Musiikkisisältöjen tulemista osaksi Areena-palvelua jarruttavat tekijänoikeuskysymykset. YLE:n mukaan neuvottelut musiikinkin osalta ovat kuitenkin käynnissä.

YLE lupaa erityisesti panostaa elokuussa järjestettävien Pekingin olympialaisten välittämiseen. Niistä luvataan puhelimille sopivia koosteita ja yhteensä satoja tunteja ohjelmaa. Erityisesti panostetaan podcasteihin, joita käyttäjät voivat ladata laitteisiinsa kuunneltavaksi.

”Suuren suosion saavuttanut YLE Areena tuodaan katsojien ja kuuntelijoiden ulottuville kaikkiin paikkoihin joissa on internet. Uskomme että erityisesti kesällä, jolloin suomalaiset ovat paljon liikkeellä, juuri luotettavalle uutistarjonnalle sekä monipuoliselle radio-ohjelmistolle kännykässä silloin kun käyttäjä itse haluaa, on merkittävä kysyntä. Ja runsaan urheilutarjonnan merkitys korostuu Pekingin kisojen aikana”, uskoo YLEn uusien palveluiden päällikkö Jari Lahti.

Lisäksi oman Areena-palvelunsa lanseerauksen yhteydessä YLE on aloittanut myös yhteistyön Nokian kanssa, jonka Video Center -video streaming -sovelluksen kautta on jatkossa myös mahdollista katsella osaa YLE:n uutis- ja ajankohtaissisällöstä.

Kommentit (1)

OOybRBqIjEnggjfGTzK (vahvistamaton)

1

Good to see a tlnaet at work. I canÂ’t match that.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja