Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 7310 Supernova Aasian markkinoilla

Markus Lehtiniitty

Nokia 7310 Supernova Aasian markkinoilla
Uutisoimme aikaisemmin tulevasta puhelinmallista, Nokia 7310 classicista. Malli on nyt saapunut kauppoihin muutamilla Aasian markkinoilla, mutta hieman yllättäen mallin nimi on 7310 Supernova eikä suinkaan 7310 classic kuten aiemmin uutisoimme.

7310 Supernova on melko raflaava nimi niinkin yksinkertaiselle puhelimelle kuin 7310 on. 7310 Supernova on keskihintaluokan nykyajan peruspuhelin. Se tukee GSM-taajuuksia 900/1800/1900 MHz ja datasiirtoon GPRS- ja EDGE-yhteyksiä. 7310 Supernovassa on kahden megapikselin kamera, FM-radio, Bluetooth, 20 megatavua sisäistä muistia ja microSD-muistikorttipaikka.
7310 Supernova ei ole älypuhelin vaan perustuu Nokian Series 40 -alustalle. Pieni ulkoinen erikoisuus on näytön ja näppäimistön peilipinta. Myös hieman yllättäen 7310:sta löytyy 3,5 mm:n standardikuulokeliitäntä itse laitteesta ilman adaptereita.

Saattaa olla, että emme näe 7310 Supernovaa Euroopan markkinoilla vaan kyseessä olsi ainoastaan Aasian markkinoille suunnattu tuote. Toistaiseksi uutuus on havaittu Taiwanin ja Kiinan markkinoilla.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja