Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen odotusrumba käy kuumana

Markus Lehtiniitty

iPhonen odotusrumba käy kuumana
Tämän hetken parhaiden tietojen mukaan Apple esittelee uuden iPhonen 9. kesäkuuta WWDC-kehittäkonferenssissaan.

Uuden iPhonen odotus käy kuumana. Lähes joka päivä uusia huhuja ja kuvia vuotaa julkisuuteen. iPhonen oletettuun julkistamiseen on nyt vain viikko aikaa. Tässä pieni kertaus viimeisimmistä iPhone-huhuista.
Mitä ilmeisimmin uuden iPhonen takakuori tulee aiemmasta poiketen muovia, kuten näissä uusimmissa kuvissa iPhonen dummy-mallista. Kuvissa takakuori on valkoinen, mutta kyseessä voi olla vain hämäys ja oikeasti kuori tulee olemaan erivärinen. Jos näihin kuviin luottaa tulee uuden iPhonen etupuolen muotoilu säilymään hyvin paljon edellisen mallin linjoilla. Nämä uudet toimitti julkisuuteen iPhoneclub.nl.

Uusista ominaisuuksista keskustelu käy myös kuumana. Yksi on kuitenkin lähes tulkoon varmaa: uusi iPhone on 3G-puhelin. Muista ominaisuuksista ei olla vielä saatu täyttä varmuutta. Esimerkiksi videopuhelutuki etukameran kera ja GPS-paikannus ovat ominaisuuksia, joiden odotetaan kuuluvan uuden iPhonen varustukseen mutta täyttä varmuutta asiasta ei vielä ole saatu.

iPhonen SDK-paketista eli ohjelmistokehittäjille suunnatusta ohjelmistosta on lisäksi löytynyt uusi pieni ikoni, jossa mahdollisesti on kuvattuna uusi iPhone. Se on tässä alla suurennettuna. Tämä kertoo jotain siitä kuinka kuumaksi iPhonen odotus on käynyt.


Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja