Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia-johtaja: videopuhelu tekee ihmisestä ruman

Markus Lehtiniitty

Nokia-johtaja: videopuhelu tekee ihmisestä ruman
Nokia-johtaja (Category Manager, Nokia Nseries) Ukko Lappalainen kertoi viime viikolla järjestetyssä S60 Summit -tapahtumassa näkemyksensä siitä, miksi videopuhelut eivät ole ottaneet tuulta alleen. Asiasta uutisoi TechDigest.

Lappalaisen mukaan videopuhelut tekevät ihmisistä rumia ja siksi niitä ei haluta käyttää. Syynä rumuuteen on se, että puhelinta pidetään yleensä niin, että kulma on alhaalta päin toisin kuin useimmissa web-kameroissa, jotka kuvaavat käyttäjää yläsuunnasta.
Nokia tarjosi nopeasti myös ympäripyöreämmän vastauksen asiaan. Sari Ståhlberg, tuote- ja teknologiamarkkinoinnin johtaja, totesi syyn videopuhelujen heikkoon menestykseen olevan liian aikainen markkinoilletulo ja operaattorien tuen liian vähäinen määrä. Lisäksi hänen mukaansa videopuheluista voi vielä joku päivä tulla suosittuja.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja