Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Supernova-mallisto: 7310, 7510 ja 7610

10
Markus Lehtiniitty

Nokia Supernova-mallisto: 7310, 7510 ja 7610
Uutisoimme aikaisemmin 7310 Supernova -mallista. Nyt voimme kertoa sen olevan osa uutta naisille suunnattua kolmen mallin Supernova-sarjaa, johon sisältyvät myös 7510 Supernova ja 7610 Supernova. Vierellä olevassa kuvassa on malliston lippulaivamalli 7610 Supernova.

Nokia ei ole vielä julkistanut virallisesti uutta muotimallistoaan, mutta Nokian Puolan sivut paljastivat uutuudet kuvien kera. Tiedot kuitenkin poistettiin sivuilta nopeasti.
Nokia 7610 Supernova on liukukansimallinen ja on malliston lippulaivamalli. Se perustuu Nokian Series 40 -alustalle ja on nelitaajuus-GSM-puhelin. Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin automaattitarkennuksella varustettu kamera, 16,7 miljoonaa väriä toistava QVGA-näyttö, FM-radio RDS-tuella ja microSD-muistikorttipaikka. Lisäksi 7610 Supernovassa kerrotaan olevan TV-ulostulo.

Nokia 7510 Supernova on tyylikäs simpukkapuhelin, jonka tärkeimpiin omninaisuuksiin kuuluvat kahden megapikselin kamera, FM-radio RDS-tuella, microSD-muistikorttipaikka. Sisänäyttö kykenee toistamaan 16,7 miljoonaa väriä ja on tarkkuudeltaan QVGA (240x320 pikseliä), kun taas ulkonäytön tarkkuus on 128x160 pikseliä.Myös 7510 Supernova perustuu Nokian Series 40 -alustalle ja on nelitaajuus-GSM-puhelin. 7510 Supernovassa kerrotaan olevan vaihdettavat Xpress-on-kuoret. Viimeaikoina vaihdettavia kuoria on uusissa puhelinmalleissa nähty vain hyvin harvoissa, varsinkaan simpukkamalleissa.Nokia 7310 Supernovasta olemme jo aiemmin kertoneetkin tärkeimmät tiedot. Se on Nokian Series 40 -alustalle rakennettu perustason puhelin, joka sisältää kahden megapikselin kameran, 2,2 tuuman QVGA-näytön, FM-radion ja Bluetoothin stereotuella sekä standardin 3,5 mm:n kuulokeliitännän. 7310 Supernova on kolmitaajuuksinen GSM-puhelin. Painoa 7310 Supernovalla on vain 83 g. 7310 Supernova on itse asiassa jo joissain osissa maailmaa myynnissä ja hintaa sillä on noin 150 euron verran.

Uuden muotimalliston tarkemmasta esittelyajankohdasta, myyntiintulosta tai hinnoista ei ole toistaiseksi tietoa.

Kommentit (10)

jesss (vahvistamaton)

1

tää on ihan pro/elite känny tää 7310, mut en oikee välitä noist simpukka malleist. 7610 on varmaa ihan ylikallis sit ku se tulee markkinoille joten ajattelin hankkii ton 7310. Siin on kai sit bluetooth, mut en tarvii muuta ku kameran, bluetoothin ja mp3. siit löyttyyy kaik ne. näkemiin!!!

Vastaa
jebb (vahvistamaton)

2

millo noi tulee ihan markkinoille kaikkii kauppoihi nimittää aijon ostaa vaik ois kuinka kallis(no en nyt ihan ylettömyyksii) ton 7610 se on niin ihana:D

Vastaa
jebb (vahvistamaton)

3

millo noi tulee ihan markkinoille kaikkii kauppoihi nimittää aijon ostaa vaik ois kuinka kallis(no en nyt ihan ylettömyyksii) ton 7610 se on niin ihana:D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja