Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone sai Nokian päivittämään S60-laskimen

5
Markus Lehtiniitty

iPhone sai Nokian päivittämään S60-laskimen
S60-ohjelmistoalustan laskinta ei ole päivitetty bugikorjauksia lukuunottamatta lähes kahdeksaan vuoteen. Laskin on pysynyt täysin samanlaisena koko S60-alustan historian ajan. Kahdeksan vuotta on pitkä aika.

Nykyisestä S60-alustan laskimesta löytyy vain perustoiminnot kuten yhteen- ja vähennyslasku sekä kerto- ja jakolasku. Niiden osalta laskin hoitaakin hommansa hyvin, mutta välillä olisi tarvetta monipuolisemmillekin ominaisuuksille.
Nokia on vihdoin herännyt tähän epäkohtaan ja herätyksen aiheutti mikäs muukaan kuin Applen iPhone. iPhonen ohjelmistopäivitys toi sen laskimeen uutta toiminallisuutta ja Nokian S60- ja Series 40 -tiimit huomasivat, että S60:n laskin on hyvin jälkeenjäänyt ja sitä ei ole päivitetty kahdeksaan vuoteen.

He huomasivat kuitenkin myös Series 40 -alustan laskimen olevan uudempi ja laajemmilla ominaisuuksilla varustettu. Series 40 -alustan laskin päätettiinkin portata S60-alustalle. Tähän kului kaksi päivää. Uusi laskin tullee piakkoin saataville testattavaksi Nokian Beta Labsin kautta.

Nokian laskinuudistuksesta kerrottiin Nokian Conversations -sivuilla.

Kommentit (5)

S60 (vahvistamaton)

2

No voi eikä... :D Miten on mahdollista, etteivät oo huomannu päivittää S60 -laskinta 8 VUOTEEN?!

Onnellinen S60 -puhelimen käyttäjä...

Vastaa
Tonza (vahvistamaton)

4

Onneksi noita muita laskinsovelluksia on ollut saatavilla jo kauan

Vastaa
E60 (vahvistamaton)

5

Yleislaskimema Calcium on mielestäni aika ylivoimainen ja funktioita löytyy cCalc -ohjelmasta, molemmat ilmaisia.


Muuten on Nokia kyllä unohtanut paljon muutakin. Mm. E60 on kahden elinvuotenssa aikana saanut kaksi päivitystä, viimeinen päivätty marraskuussa 2006! Fiksattavaa kyllä riittää, mm. kalenteri, sähköposti, muistinhallinta yms. yms.

On tainnut vähän unohtua firmapuhelimen ylläpito kaiken maailman kotkotusten (lue: N-sarja) kustannuksella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja