Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Leijonan kidan rannekellopuhelimesta totta?

4
Markus Lehtiniitty

Leijonan kidan rannekellopuhelimesta totta?
Suomalaisessa Leijonan kita -televisio-ohjelmassa esitelty Wearfone Oy:n rannekellopuhelimen kehitysprojekti on edennyt pisteeseen, jossa aletaan puhua jo laitteen myyntiintulosta. Leijonan kita -ohjelmassa kainuulainen yritys ei saanut idealleen rahoitusta haluamillaan ehdoilla, mutta nykyään yrityksen takana on kolme paikallista sijoittajaa.

Wearfone Oy on nimennyt rannekellopuhelimensa kännykkätermiä mukaillen Rannukaksi. Rannukan hinta asettunee 500-1000 euron hintaluokkaan.
Laitteella onnistuu puhelujen soittaminen ja niihin vastaaminen, kuten myös tekstiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen. Ranteesta löytyy myös kalenteri ja muita tuttuja puhelinominaisuuksia. Laitteen ohjaaminen perustuu kosketusnäyttöön. Laite tukee datayhteytenä GPRS-yhteyksiä. Puhelut puhutaan langattomien korvanappien avulla. Rannukka voidaan liittää myös tietokoneeseen, jolloin puhelut ja tekstiviestit toimivat tätä kautta.

Ongelmiakin vielä on. Wearfone ei ole saanut alihankkijaltaan kosketusnäyttöjä. Alun perin tuote oli tarkoitus saada kauppoihin jo täksi jouluksi mutta myöhästyminen on nyt mahdollista.

Kommentit (4)

har (vahvistamaton)

1

Täksi jouluksi? Tarkoitetaankohan nyt mennyttä vai tulevaa joulua.

Vastaa
Leijona (vahvistamaton)

2

Eiköhän tuossa tarkoiteta joulua 2008. Uutinenhan on lisätty tänä vuonna. ;) Itse näin tuon kyseisen jakson Leijonan kidasta. Kuulostaa ihan lupaavalta tuo Wearfone.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja