Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian uudet E-sarjalaiset julki maanantaina?

Markus Lehtiniitty

Nokian uudet E-sarjalaiset julki maanantaina?
Tietojemme mukaan Nokia järjestää ensi maanantaina 16. kesäkuuta yhtäaikaisesti Lontoossa ja Singaporessa tilaisuudet, joissa lanseerataan uudet, huhutut E-sarjan yrityspuhelimet.

Esiteltäviin uutuuksiin kuuluvat ainakin mallit E71 ja E66.
E71 on seuraaja Nokian E61(i)-mallille ja se jatkaa hyvin pitkälti edeltäjänsä linjoilla. Muotoiluun on nyt panostettu aiempaa enemmän ja E71 näyttää edeltäjiäänsä pidemmältä ja kapeammalta. Mallin odotetaan saapuvan kauppoihin asti jo heinäkuun aikana.

E71:n tärkeimmät uudet ominaisuudet ovat HSDPA-tuki 3G-verkoissa, GPS-paikannus ja parempi, 3,2 megapikselin kamera. Joistakin ennakkotiedoista poiketen E71 myös säilyttää samanlaisen näytön kuin edeltäjissään eli pikseleitä näytössä on yhä 320x240.

E66 on puolestaan seuraaja E65-mallille. E66 on uudistuksissaan paljolti samalla linjalla kuin E71:kin. Muotoilu on siis uudistunut tyylikkäämpään suuntaan ja uusia ominaisuuksia on tuotu - samoin kuin E71:ssä - HSDPA-tuki 3G-verkkoihin, GPS ja 3,2 megapikselin kamera. Myös E66:aa odotetaan melko nopeasti kauppoihin julkaisun jälkeen.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja