Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilla julkistustilaisuus 17. kesäkuuta; Cyber-shot C905 vuoti julkisuuteen

Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilla julkistustilaisuus 17. kesäkuuta; Cyber-shot C905 vuoti julkisuuteen
Sony Ericssonin odotetaan pitävän ensi viikon tiistaina, 17. kesäkuuta, julkistustilaisuuden, jossa yhtiö esittelee uusia puhelinmalleja.

Ensi viikon alku vaikuttaisikin suositulta ajankohdalta esitellä uusia tuotteita, sillä myös Nokialla on julkaisutilaisuus maanantaina.
Verkkoon on myös vuotanut kuva mahdollisesta uudesta Sony Ericssonin puhelimesta, nimeltään Cyber-shot C905. Tietojen mukaan C905 vaikuttaisi yhdeltä parhaimmista kamerapuhelimista toistaiseksi. C905:n kamerassa kerrotaan olevan 8,1 megapikseliä sekä kunnon xenon-salama että LED-kuvausvalo. Lisäksi C905:n ominaisuuksiin kuuluisivat HSDPA-datayhteydet, GPS-paikannus ja TV-ulostulo.

Aiemmista Sony Ericssonin lippulaivakamerapuhelimista poiketen C905 on rakenteeltaan liukukansimalli. Markkinoille C905:n pitäisi olla tulossa vuoden 2008 viimeisellä neljänneksellä.

Toivottavasti kuulemme lisää C905:stä tiistaina. Tiistaina julkistettaneen muitakin uusia puhelimia, joiden joukossa lienee myös aiemmin huhuttu G702.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja