Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Konseptivideo Firefoxin mobiiliversiosta

3
Markus Lehtiniitty

Konseptivideo Firefoxin mobiiliversiosta
Mozilla Firefox nostaa jatkuvasti suosiotaan tietokoneiden työpöytäselaimena. Firefoxia on suunniteltu tuotavaksi myös mobiililaitteisiin. Kehitys on kuitenkin vasta alussa, mutta Firefoxin mobiiliversion käyttöliittymä vaikuttaisi eroavan radikaalisti kaikista muista mobiililaitteiden internet-selaimista.

Ongelmana useissa mobiiliselaimissa on välilehtien puute, esimerkiksi muuten mainio Nokian S60-alustan internet-selain ei tue välilehtiä eli useamman sivun yhtäaikainen aukioleminen on mahdotonta.
Tähän Firefoxin uusi mahdollinen mobiili käyttöliittymä tuo muutoksen. Käyttöliittymässä on ikäänkuin erillisiä ikkunoita näytöllä ja näiden välillä vaihdellaan kosketuksella. Tämänlainen käyttöliittymä näyttäisi videon perusteella mahtavalta, mutta sen heikkous, että se toimisi tosiaan vain kosketusnäyttölaitteissa.

Pidemmittä puheitta, antaa videon puhua puolestaan.


Firefox Mobile Concept Video from Aza Raskin on Vimeo.

Kommentit (3)

Kriss (vahvistamaton)

1

Mielenkiintoista.. firefoxin mobiili versiota olenkin odotellut milloin mahtaa ilmestyä huhuja on ollut jo kauan ilmoilla. hmm.. hieman kyllä vaikuttaa hankalalta käytössä näin ensisilmäyksellä

Vastaa
saamu (vahvistamaton)

2

Onhan nuo välilehdet olleet jo Operan mobiiliselaimessa ja muistaakseni myös Opera minissä.

Vastaa
jorma (vahvistamaton)

3

kyllä ainakin minun nokiaouhelimessa on mahdollisuus useampaan "ikkunaan" mutta selaimesta puuttuu jokin nappi mistä uuden ikkunan saa auki joten uusi ikkuna aukeaa vain kun on joku ponnahdusikkuna

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja