Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola ZN5 tulossa pian?

3
Markus Lehtiniitty

Motorola ZN5 tulossa pian?
Motorolalta emme ole viime aikoina kuulleet kovinkaan paljon uutisia uusista puhelinmalleista. Itse asiassa vuoden 2008 emme ole nähneet ainuttakaan merkittävää julkistusta Motorolalta vaan julkaistut mallit ovat olleen vain pieniä yhden ominaisuuden päivityksiä vanhoihin tuotteisiin tai halpamalleja.

Motorolan markkinoilla oleva puhelinmallisto on kilpailuun nähden hyvin heikko keskihintaluokasta ylöspäin. Tämä johtuu Motorolan parin vuoden takaisesta strategisesta painottumisesta tyylikkäisiin, mutta toiminnoiltaan heikompiin puhelimiin. Motorolaltakin odotetaan nyt kuitenkin uusia merkittävämpiä julkistuksia, joista yksi olisi uusi ZN5-malli, josta on nyt julkaistu jo testiraportti. Jo aiemmin ZN5:n viralliset lehdistökuvat vuosivat verkkoon ja ne ovatkin tämän juttumme kuvituksena.
ZN5:n ominaisuuksiin lukeutuvat viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella, linssinsuojuksella ja xenon-salamalla sekä LED-kuvausvalolla varustettuna. Motorola on tehnyt yhteistyötä Kodakin kanssa kameran osalta ja Kodakin logokin löytyy kameran linssinsuojuksesta. ZN5 on ensimmäinen kamerapuhelin, joka tukee RAW-kuvia eli täysin pakkaamattomia kuvia. Paperilla ZN5 vaikuttaisikin todella mainiolta kamerapuhelimelta.

ZN5:n käyttöjärjestelmä on Motorolan Linuxiin perustuva alusta. Muita ZN5:n ominaisuuksia ovat muun muassa microSD-muistikorttipaikka, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä ja TV-ulostulo. Näyttö on resoluutioltaan QVGA eli 240x320 pikseliä.

Testin ZN5:stä julkaisi mobile.163.com-sivusto. Motorola ZN5:n julkaisu- tai myyntiintuloajankohdasta taikka hinnasta ei ole toistaiseksi tietoa.Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja