Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen videoprojektorilla varustettu puhelin?

3
Markus Lehtiniitty

Ensimmäinen videoprojektorilla varustettu puhelin?
Symbian-Freak.com-sivusto kertoo CKING-nimisen yhtiön uudesta matkapuhelimesta, joka saattaa olla maailman ensimmäinen matkapuhelin, joka on varustettu sisäänrakennetulla videoprojektorilla.

Videoprojektoreja on visioitu puhelimiin jo useamman vuoden ajan. Niiden avulla mobiililaitteistakin saataisiin ulos suurempaa kuvaa.
Symbian-Freak.com kertoo uuden puhelimen olleen esillä IMIE2008-tapahtumassa Kiinassa. Kyseessä on tavanomainen patukkamuotoinen puhelin. Projektori sijaitsee puhelimen yläpäässä, joka onkin melko paksu tämän vuoksi. Paljoakaan muuta tietoa CKING:in uutuudesta ei toistaiseksi ole.

Myös suuremmilta ja tunnetuimmilta valmistajilta voidaan odotella videoprojektorilla varustettuja tuotteita jo parin seuraavan vuoden aikana. Muun muassa Motorolan on kerrottu kehittävän videoprojektorilla varustettua puhelinta. Samsung on pidemmällä kehityksessä ja videoprojektoripuhelinta on lupailtu kauppoihin jo tänän vuonna.

Kommentit (3)

tilli (vahvistamaton)

1

Varmasti ihan kiva puhelin kun voi näyttää kuvia muillekkin. Mutta akkua varmasti popsii todella tehokkaasti! :D

Vastaa
Tonto- (vahvistamaton)

2

Kyllä tuolla muutaman goatse-jekut tekisi. Eipä juurikaan muuta käyttöä keksi. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja