Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson julkisti viisi puhelinta

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson julkisti viisi puhelinta
Sony Ericsson julkisti tänään viisi uutta puhelinmallia: C905, S302, F305, K330 ja J132. Puhelimet asettuvat eri hintaluokkiin ja täydentävät Sony Ericssonin mallistoa monesta suunnasta. Esittelemme kaikki viisi uutuutta vuorollaan tässä uutisessa. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät jo myös Puhelinvertailu-osiostamme: C905, S302, F305, K330, J132.

Tänään julkistetuista puhelimista C905 asettuu malliston huipulle. C905 on Sony Ericssonin toistaiseksi paras kamerapuhelin. Se kuuluu Cyber-shot-sarjaan ja on sarjansa ensimmäinen liukukansimalli. C905:n kerrotaan haastavan tosissaan myös erilliset digikamerat. Siinä on 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, xenon-salama, kasvojentunnistus ja kuvanvakain.
C905:ssä on Memory Stick Micro -muistikorttipaikka (mukana 2 Gt:n kortti), 2,4 tuuman naarmuuntumattomalla lasilla varustettu näyttö, WLAN, HSDPA-yhteydet, TV-ulostulo ja GPS-paikannin. Markkinoille C905:n pitäisi tulla vuoden 2008 viimeisellä neljänneksellä.

S302 Snapshotissakin on panostettu kameraominaisuuksiin, mutta hieman eri näkökulmasta. Kun C905 on tarkoitettu erillisen digikameran korvaajaksi, on S302:ssa panostettu käytön helppouteen. S302:ssa on kahden megapikselin kamera kuvausvalolla (ei automaattitarkennusta). Sisäistä muistia S302:ssa on 20 megatavua ja lisäksi löytyy Memory Stick Micro -muistikorttipaikka. S302:n pitäisi olla melko edullinen hinnaltaan. Markkinoille sitä lupaillaan vuoden 2008 viimeisellä neljänneksellä.

F305 avaa uuden F-kirjainsarjan Sony Ericssonin mallistossa. F305:ssa on panostettu pelaamiseen. F305:ssä on sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi, jota käytetään muun muassa peleissä. Esimerkiksi Bowling-pelissä keilapallo heitetään heilauttamalla puhelinta. Lisäksi F305:ssä on myös erilliset pelaamiseen tarkoitetut näppäimet näytön yläpuolella.

F305:ssa on kahden tuuman näyttö, stereokaiuttimet, kahden megapikselin kamera, Memory Stick Micro -muistikorttipaikka, Bluetooth ja vaihdettavat Style-up-kuoret. Valmiina F305:ssä tulee kolme peliä, jotka tukevat liiketunnistusta: Bowling (keilaus), Bass Fishing (kalastus) ja Jockey (ratsastuspeli?). Markkinoille F305 on tulossa vuoden 2008 kolmannella vuosineljänneksellä.

K330 on uusi lisäys Sony Ericssonin edullisten kamerapuhelinten joukkoon. Siinä on VGA-kamera (eli 0,3 megapikseliä), videokuvaus, Bluetooth, 1,7 tuuman näyttö, 10 megatavun sisäinen muisti, FM-radio ja taskulamppu. K330:n pitäisi saapua kauppoihin vuoden 2008 kolmannella vuosineljänneksellä.

J132 kuuluu Sony Ericssonin malliston halvimpiin puhelimiin ja on suunnattu lähinnä puhumiseen ja tekstiviestikäyttöön. Sen ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa kaiutinpuhelin, FM-radio ja taskulamppu. Näppäimistö on pölynkestävä. Markkinoille J132:aa odotetaan vuoden 2008 viimeisellä vuosineljänneksellä.

Tarkkoja hinta-arvioita ei ole vielä yhdestäkään tänään julkistetusta uutuudesta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja