Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi kuva Nokian kosketusnäyttölaitteesta - 5800 XpressMusic?

9
Markus Lehtiniitty

Uusi kuva Nokian kosketusnäyttölaitteesta - 5800 XpressMusic?
Olemme jo useampaan otteeseen kertoneet Nokian tulevasta - ja tiettävästi ensimmäisestä - kosketusnäyttöisestä S60-puhelimesta, jonka kehitysnimi on Tube.

Nyt verkkoon on ilmestynyt jälleen uusi kuva Tubesta, joka paljastaa uutta tietoa. Aiemmissa kuvissa näytön yläpuolella luki XpressMedia, joka olisi ollut uusi sarja Nokialle. Uudessa kuvassa Tuben myyntinimeksi kuitenkin kerrotaan 5800 XpressMusic. Uusi kuva on itseasiassa mainosjulisteesta.
XpressMusic-brändäys vaikuttaisi johdonmukaisemmalta: Tube asemoitasiin 5000-sarjan musiikkipuhelinten lippulaivamalliksi. On toki myös mahdollista, että 5800:sta nähdään sekä XpressMedia- että XpressMusic-mallit. Todennäköisempää kuitenkin on, että nimi on vain päätetty vaihtaa tai alkuperäinen XpressMedia oli vain huijausta.

Uudessa kuvassa Tube näyttää myös paljon paremmalta kuin aikaisemmissa kuvissa - viimeistellymmältä ja eikä niin halvalta kuin aiemmin.

Kommentit (9)

koiraihminen

4

Ainakin tuon mainosjulisteen mukaan tuo olis aika paksu puhelin.. Otan ehkä mielumin iPhonen ihan sen takia, että siinä on todella paljon hienoja innovaatioita. MMS-viestejä en lähettele muutenkaan, ja videopuhelut ovat todella harvassa. Joten miksipäs ei. Mutta jos hinta on enemmän eduksi tuon suuntaan, niin voisihan tuotakin harkita.

Vastaa
Risto (vahvistamaton)

5

Niin, voishan tämän olla kiinnostava kunhan hinta olisi suht kunnossa. Jos vielä vähintään 3,2 MP kamera löytyy, niin alkaa kuulostaa hyvälle.

Katsotaan mitkä ovat seuraavat kosketusnäytölliset :)

Vastaa
Ana (vahvistamaton)

6

Tuo ei tule olemaan iPhonea vastaava malli joksi jotkin sitä luulevat..
Sellainen tulee sitten myöhemmin..

Vastaa
erpe (vahvistamaton)

7

Millon tuon pitikään ilmestyä? Mielenkiintosta nähä mihin hinta asettuu. Saatan harkita jos hinta ei kovin hirvittävä. :D Ja niitten huhujen mukaan tos piti olla just se 3.2MP kamera mutta saa nähä.

Vastaa
Paha ihminen (vahvistamaton)

8

Jaa eikö iPhonella voi mms-viestejä lähettää.. Ihan niinkuin olisin joskus ennemminkin kuullut. :) No omalla 2G iPhonella ainakin voi niin ei tarvitse nokiaan siirtyä..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja