Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Verizonilta Uskalias vastaus iPhonelle

5
Matti Vähäkainu

Verizonilta Uskalias vastaus iPhonelle
Sprintin tapaan mobiilioperaattori Verizon Wireless tuo Yhdysvalloissa markkinoille halvan kosketusnäyttöpuhelimen kilpailemaan iPhonea vastaan. LG Dare ei ole kuitenkaan mikä tahansa puhelin, vaan kyseessä on varsin hyvillä ominaisuuksilla varustettu kilpailija AT&T:n iPhonelle.

Samsungin Instictiin verrattuna Daressa on ainakin parempi kamera, jolla pystyy kuvaamaan jopa 120fps hidastuskuvaa. Puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuu myös muun muassa 3 tuuman 240x400 LCD-näyttö, 3.5mm kuulokeliitin, microSD-korttipaikka, etäisyyssensori kosketusnäytön sulkemiselle, automaattinen kirkkaudensäätö, kiihtyvyysanturi, 3D-grafiikkakiihdytys, käsialantunnistus ja 3.2 megapikselin kamera.
Engadgetin ensitestissä ollut Dare ei kuitenkaan näistäkään ominaisuuksista huolimatta lunastanut testaajien odotuksia. Erityisesti käyttöliittymä ja selain saivat osansa kritiikistä.

Kommentit (5)

Juha (vahvistamaton)

1

Tekniikkaa voi olla, mutta kaikki se mikä tekee iPhonesta suositun puuttuu: Ulkonäkö, litteys + muotoilu, toimiva käyttöliittymä ja suosittu merkki/brändi. Mielestäni iPhone painii vieläkin omassa sarjassaan. Kosketusnäytöllisiä luureja toki on...
Enkä ole faniboy vaan ihan kylmiä factoja mietiskelin.

Vastaa
Wautsi!

2

Kyllä taitaa olla aika vaikea tapella iPhonen brändiä vastaan. En oikein usko tuon haastavan puhelimen mahdollisuuksiin pärjätä markkinalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja