Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson Linda eli W595 vuosi julkisuuteen

3
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson Linda eli W595 vuosi julkisuuteen
Yhdestä tulevasta Sony Ericssonin puhelinmallista on jälleen vuotanut kuva ja tietoja julkisuuteen. Kyseessä olevan puhelinmallin koodinimi on Linda ja mallinimeksi kerrotaan W595.

W595:n voisi ajatella olevan seuraaja W580-mallille.
Kyseessä on siis Walkman-sarjaan kuuluva, hyvin musiikkikäyttöön soveltuva, liukukansipuhelin. Ominaisuuksiin kerrotaan kuuluvan muun muassa 3,2 megapikselin kamera, FM-radio, stereokaiuttimet ja myös aiemmista malleista tuttu eleohjaus, jolla voi puhelinta heilauttamalla ohjata esimerkiksi musiikkisoitinta.

Paksuutta W595:llä on 14 millimetriä.

Mahdollisesta julkistus- tai myyntiintuloajankohdasta ei ole toistaiseksi minkäänlaista tietoa.

Kommentit (3)

Wautsi!

1

Vuosia sitten valittelin kaverille että Ericssonin puhelimissa ei ole tyyliä, vaan ne ovat oikeastaan aika rumia. Onhan Ericsson viime vuosina julkistanut hienojakin puhelimia, mutta onko tämä askel taaksepäin? Ehkä kuvan sameus vain haittaa, sillä W580 on jo paljon paremman näköinen.

Vastaa
torvelo (vahvistamaton)

3

No mikä tossa nyt sitten on niin ihmeellistä, että tällänen hypetys moisesta räpellyksestä tehdään? Ulkomuoto on ihan samanlainen kun edeltäjänsäkin, eikä värikään ole mitenkään erikoinen.. Nyt kyllä ihmetyttää ...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja