Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hesarin sivuista iPhone -yhteensopivat

10
Petteri Pyyny

Hesarin sivuista iPhone -yhteensopivat
HS.fi eli tuttavallisemmin Hesari, on uudistanut mobiilisivujaan iPhonen Suomeen saapumisen kunniaksi ja pyrkinyt tekemään mobiiliversiostaan mahdollisimman iPhone-ystävälliset.

Sinänsä pieni pisara meressä, mutta tapahtuukohan iPhonen rantautumisen myötä samanlainen trendi, joka USAssa tapahtui jo vuosi takaperin, että kaikki itseäänkunnioittavat sivustot alkavat rakentamaan enemmän tai vähemmän iPhonelle rakennettuja versioita palvelustaan.
Syy yhden puhelimen suosimiseen on kuitenkin varsin selvä kaikille ko. puhelinta (tai sen "sisarta" iPod Touchia) käyttäneille -- iPhone on suunniteltu nettiin, puhelinominaisuudet ovat vain "kiva lisä", kun taas esim. Nokian puhelimissa puhelin on se "pääjuttu" ja nettiomaisuudet "kiva lisä". Vaikka teknisesti ja monessa suhteessa käytettävyydenkään kannalta ei eri lähestymistavoissa ole suurtakaan eroa, on ero mielikuvissa. Nokia on oletusarvoisesti aina "puhelintilassa", iPhonessa puhelin on vain yksi sovellus, joka pitää avata erikseen aivan kuten selain, mailisofta, jne.

Uudistettu HS.fi:n mobiiliversio löytyy siis osoitteesta http://hs.fi/mobiili.

Kommentit (10)

Loki (vahvistamaton)

1

Aivan järjetöntä tehdä yhdelle puhelimelle optimoidut sivut minusta. Itse käytän HTC:n Tytn2:sta ja kaikki skulaa hyvin joten siinäkin yksi pointti, kai ne sivut iPhonellakin normaalisti toimivat hyvin ? Onhan siinä sentään Safari niin luulis O.o

Vastaa
Pekka Pekkala

2

Meillä oli lomien aikana hajonnut tuo palautelomake syystä x. Eli jos joku on käynyt antamassa palautetta ja osallistunut samalla Verkkokauppa.comin arvontaan niin nöyrästi pyytäisimme täyttämään lomakkeen uudelleen. Aiemmat palautteet ovat nimittäin kadonneet bittiavaruuteen.

Pahoittelut Hesarin puolesta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja