Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin uutuuksia vuosi jälleen julkisuuteen

3
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin uutuuksia vuosi jälleen julkisuuteen
PÄIVITYS
Mobile-review.com julkaisi jo arvostelut julkaisemattomista Sony Ericssonin malleista W302, W902 ja W585. Viimeksi mainitusta olemme aiemmin puhuneet W595-nimellä, mutta olemme saattaneet olla väärässä. Kannattaa lukea arvostelut läpi, Mobile-review ei ole mitenkään järin positiivisella päällä uusien mallien suhteen.
PÄIVITYS

Sony Ericsson ei ole viime aikoina onnistunut pitämään tulevia puhelinmallejaan lainkaan salassa - vaan lähes kaikista on vuotanut paljon tietoja sekä kuvia verkkoon ennen virallista julkistusta.
Tällä kertaa vuorossa ovat kaksi uutta Walkman-sarjan puhelinta - W902 ja W302 sekä malli kehitysnimeltään Remi. Edellisen kerran kerroimme Sony Ericssoninin vuotaneesta puhelimesta reilu viikko sitten, jolloin aiheena oli Linda-koodinimellinen W595. W902 ja W302 julkaistaan mahdollisesti 22. heinäkuuta, muiden mallien julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa.Sony Ericsson W902 (kehitysnimi Patti) sijoittuu Walkman-musiikkipuhelinten yläluokkaan. Se on rakenteeltaan liukukansimalli. Siinä on viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera LED-kuvausvalolla, 2,2 tuuman näyttö, 160 megatavua sisäistä muistia ja Memory Stick Micro -muistikorttipaikka. Myyntipakkauksessa kerrotaan tulevan mukana kahdeksan gigatavun kortti. Musiikin ohjaamiseen tarkoitetut näppäimet löytyvät puhelimen sivusta.

Patukkamallinen Sony Ericsson W302 (kehitysnimi Feng) puolestaan sijoittuu Walkman-sarjassa hieman W902:aa edullisempaan hintaluokkaan. W302:ssa on vain kahden megapikselin kamera ilman automaattitarkennusta tai kuvausvaloa ja näytössäkin on vain 176x220 pikseliä. W302 onkin selkeästi edullisen hintaluokan malli, jossa on toki kelvolliset ominaisuudet musiikinkuunteluun.Kolmas malli, josta kerromme nyt on koodinimeltään Remi. Mallinimi ei ole vielä tiedossa. Remi itse asiassa vuosi julkisuuteen jo kahta edellä mainittua aikaisemmin, mutta nyt siitä on saatu lisäkuvia. Ominaisuuksiin kuuluvat ainakin 3G-yhteydet HSDPA-tuella sekä 3,2 megapikselin kamera. Remin muotoilussa on samaa henkeä kuin Sony Ericssonin alkuaikojen silloin erittäin suositussa T610-mallissa.

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja