Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Opera Mobile 9.5 beta näki päivänvalon

4
Lauri Jämsä

Opera Mobile 9.5 beta näki päivänvalon
Internet-selaimistaan tuttu Opera on julkaissut beta-version Symbian- ja Windows Mobile -puhelimiin suunnitellusta selaimestaan. Opera Mobile 9.5 beta -merkinnällä varustetun mobiiliselaimen suunnittelussa on Operan mukaan kuunneltu erityisesti kehittäjien toiveita.

Cnet on ehtinyt julkaista uuden selaimen ominaisuuksista jo videopätkän, joka kannattaa katsastaa, mikäli uusi selain kiinnostaa. Siirry videoon tästä.
Alunperin selaimen julkaisun piti tapahtua jo pari päivää sitten, mutta Operan blogin mukaan julkaisu venyi viime metreillä löytyneiden bugien takia, jotka haluttiin korjata ennen beta-version julkaisua.

Ohjelman lataaminen onnistuu Operan sivuilta. Tällä hetkellä tarjolla on kuitenkin versio vain Windows Mobile 5/6 -käyttöjärjestelmille puhelimiin, joista löytyy kosketusnäyttö. Edellinen versio Opera Mobilesta on 8.65, joka on saatavilla myös S60-puhelimille.

Kommentit (4)

Mata (vahvistamaton)

1

Ei kannata odotella ihan hetkeen Symbian alustalle..
Ainakaan ennenkuin ensimmäiset kosketusnäytölliset symbiani puhelimet tulevat..

Vastaa
Flamee (vahvistamaton)

2

Ai, mulla on ainakin Symbian puhelin missä on kosketusnäyttö :o

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja