Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta uusia musiikkipuhelimia ensi tiistaina

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta uusia musiikkipuhelimia ensi tiistaina
Sony Ericsson esittelee uusia Walkman-sarjan musiikkipuhelimia ensi viikon tiistaina, 22. heinäkuuta. Sony Ericsson on avannut uuden sivun, jossa voi tutustua Walkman-malliston kolmivuotiseen historiaan ja jossa on esillä aikalaskuri julkistustilaisuuden alkuun.

Uusien Walkman-puhelinten julkistustilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 11, ensi viikon tiistaina heinäkuun 22. päivä.
Esiteltävien uutuusmallien joukkoon lukeutuvat mitä luultavimmin ainakin W902 (koodinimi Patti) ja W302 (koodinimi Feng), joista kerroimme muutama päivä sitten, W585/W595 (koodinimi Linda) sekä aiemmin Alicia-koodinimellä tunnettu W707. On myös mahdollista, että näiden neljän lisäksi esitellään myös lisää uutuuksia, mutta kaikki kuulunevat kuitenkin Walkman-mallistoon ja ovat täten suunnattuja erityisesti musiikin kuuntelemiseen.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja