Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple: 25 miljoonaa ohjelmaa ladattu App Storesta

Markus Lehtiniitty

Apple: 25 miljoonaa ohjelmaa ladattu App Storesta
Apple ilmoitti eilen illalla tulosjulkistuksensa yhteydessä, että sen App Store -sovelluskaupasta ladattiin 25 miljoonaa ohjelmaa ensimmäisen 10 aukiolopäivän aikana. Ensimmäisen viikonlopun jälkeen App Storesta oli ladattu 10 miljoonaa ohjelmaa.

App Storen valikoimassa on sekä ilmaisia että maksullisia ohjelmia. Maksullisten ohjelmien hinnasta ohjelman kehittäjä saa 70 prosenttia itselleen ja loput 30 prosenttia menevät Applelle. Apple kertoi analyytikkopuhelussaan odottavansa App Storen kehittävän jonkin verran liikevaihtoa kuluvalla vuosineljänneksellä, muttei toistaiseksi paljoakaan voittoa.
App Store -kauppa löytyy valmiina uusista iPhone 3G -puhelimista. Ensimmäisen sukupolven iPhoneen ja iPod touchiin sen saa päivättämällä uusimman 2.0-version käyttöjärjestelmästä. Nokian älypuhelimissa on perusidealtaan vastaava Download!/Lataa!-sovellus, mutta se ei ole saavuttanut App Storea vastaavaa suosiota.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja