Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta kolme uutta Walkmania: W302, W595 ja W902

3
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta kolme uutta Walkmania: W302, W595 ja W902
Sony Ericsson juhlisti tänään Walkman-puhelinten kolmivuotissyntymäpäivää julkistamalla kolme uutta Walkman-sarjan puhelinta: W302, W595 ja W902. Toistaiseksi Walkman-puhelimia on myyty jo yli 77 miljoonaa kappaletta.

Sony Ericsson korostaa tiedotteessaan erityisesti uusien puhelinten korkeaa äänenlaatua. Lisäksi W902:sta ja W595:stä löytyvät aiemmista Walkman-malleista tutut musiikkisoittimen lisäominaisuudet TrackID (myös W302:ssa, musiikin tunnistus), SensMe (tunnetilaan sopivan musiikin toisto) sekä liikeohjaus. Kaikki kolme mallia ovat tulossa markkinoille vuoden 2008 viimeisellä neljänneksellä eli loka-joulukuussa.W902:ssa on viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kuvanvakaimen kera sekä hyvät videokuvaus- ja jako-ominaisuudet, stereo-Bluetooth, FM-radio, internet-selain ja sähköposti, Google Maps -ohjelma (ei GPS:ää), . Mukana tulee kahdeksan gigatavun Memory Stick Micro -muistikortti, johon Sony Ericssonin mukaan mahtuu 8000 musiikkikappaletta. W902 painaa 99,8 grammaa mittojen ollessa 110 x 49 x 11,7 millimetriä. Musiikin toistoajaksi kerrotaan 25 tuntia.


W902:n näyttö on kooltaan 2,2 tuumaa, toistaa 262144 värisävyä ja on tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä. W902 tukee neljää GSM-taajuutta ja 2100 MHz:n 3G-taajuutta ja HSDPA-datasiirtoa.

W902:n tekniset tiedot Puhelinvertailu-osiossamme

W595:ssä on 3,2 megapikselin kamera, stereo-Bluetooth ja stereokaiuttimet, FM-radio, sähköposti sekä internet-selain. Kyseessä on liukukansimalli. Mukana tulee kahden gigatavun Memory Stick Micro -kortti, jolle mahtuu 1900 musiikkikappaletta Sony Ericssonin mukaan. Painoa W595:lle on kertynyt 104 grammaa, mitat ovat 100 x 47 x 14 mm. Näyttö on tiedoiltaan samanlainen kuin W902:ssa ja myös musiikintoistoaikaa luvataan samat 25 tuntia. W595 on nelitaajuus-GSM-puhelin ja 3G-puhelin (2100 MHz) HSDPA-tuella. W595:een voi kytkeä kahdet kuulokkeet, jolloin musiikkia voi kuunnella yhdessä kaverin kanssa.

Sekä W902:ssa että W595:ssä on myös erilliset musiikin ohjaamiseen tarkoitetut näppäimet.

W595:n tekniset tiedot Puhelinvertailu-osiossamme

W302 puolestaan edustaa Walkman-puhelinten edullisempaa kategoriaa. Siinä on muun muassa kahden megapikselin kamera, sähköposti, FM-radio, stereo-Bluetooth ja mukana tulee 512 megatavun Memory Stick Micro -muistikortti. Painoa W302:lla on 78 grammaa ja mitat ovat 100 x 46 x 10,5 millimetriä. Musiikin kuunteluajaksi luvataan 10 tuntia. W302 on nelitaajuus-GSM-puhelin ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä.

W302:n tekniset tiedot Puhelinvertailu-osiossamme


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Sebu92 (vahvistamaton)

1

"Mukana tulee kahdeksan gigatavun Memory Stick Micro -muistikortti, johon mahtuu 8000 musiikkikappaletta."

Mitä ideaa pistää tuollaista paskaa uutiseen? 8000:een megatavuun tuskin mahtuu 8000 edes kuunneltavissa olevaa normaalipituista kappaletta. Itse ainakin harvemmin törmään megan kokoisiin musiikkikappaleisiin.

Olisihan tuollainen w595 ihan mukava, mutta itse ainakin pärjään vielä hetken tällä w850i:llä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mixu (vahvistamaton)

2

Kyllä ne vain mahtuvat sinne =) Et vissiin oel kuullut mikä sony walkamn edes on :D musikit eivät ole mp3 tiedostoina vaan ACC tiedostoina joten niitä mahtuu enemmän.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kaakatus (vahvistamaton)

3

"Kyllä ne vain mahtuvat sinne =) Et vissiin oel kuullut mikä sony walkamn edes on :D musikit eivät ole mp3 tiedostoina vaan ACC tiedostoina joten niitä mahtuu enemmän."

No ei ne megan kokoset biisit kuullosta acc-muodossa yhtään sen paremmalta. Semmosilla viitti korviaan pilata.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja