Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotanut UA-profiili paljastaa Nokian N85:stä lisää

10
Markus Lehtiniitty

Vuotanut UA-profiili paljastaa Nokian N85:stä lisää
Aiemmin julkisuuteen vuotaneesta Nokian tulevasta N85-mallista on saatu lisää tietoa.

Vuodon takana on tällä kertaa Nokia itse, jolta on lipsahtanut esille N85:n teknisiä ominaisuuksia määrittelevä dokumentti (linkki toimii toistaiseksi). Englanniksi tämän kaltaisesta dokumentista käytetään nimitystä user agent profile. Wikipediasta löytyy englannin kielellä lisätietoa UAProfista.
N85:n UA-profiili vahvistaa ainakin seuraavien ominaisuuksien löytyvän N85:stä: S60-käyttöliittymän uusin versio (3rd Edition, FP1), 3G-verkkojen ja HSDPA-datasiirron tuki, WLAN, stereo-Bluetooth ja 16,7 miljoonaa väriä tukeva 240x320 pikselin näyttö. Lisäksi myös mallinimi vahvistui N85:ksi nyt, kun aiemmin sen suhteen oli vielä hieman epäselvyyttä.

N85 on muun muassa N95:n tapaan kahteen suuntaan liukuvalla kannella varustettu liukukansipuhelin. Kameran tarkkuudesta ei ole vielä täyttä varmuutta, mutta mitä luultavimmin se tulee olemaan viisi megapikseliä. Jotkin tiedot kertovat kuitenkin vain 3,2 megapikselin kamerasta.

Nokialta on aiemminkin vuotanut esille julkistamattomien puhelinten UA-profiileja. UA-profiilin ilmaantuminen antaa myös aihetta olettaa N85:n julkaisun olevan melko lähellä.

Kommentit (10)

bon (vahvistamaton)

1

Turhaa yrittää Nokia mainostaa uutuuttaan "vahingossa" nettiin vuotaneilla jutuilla. Taitaapi Nokia ihan itse jaella nuita tietoja puhelimesta.

Vastaa
mäski (vahvistamaton)

2

Siirtäisivät multimedia-napin rungon sivuun, tai edes vaihtaisivat sen värin muun rungon väriseksi. Pilaa vaikutelman.

Vastaa
Markus Lehtiniitty

3

Olen samaa mieltä. N78:ssakin tuo häiritsi.

Muutenkin saisivat jo keksiä jotain uuttakin taas muotoilupuolella N-sarjalaisiin, alkaa tuo tyyli (N78/N81/N82/N96) tulla hieman jo korvista ulos...

Vastaa
erpe (vahvistamaton)

4

Koko ajan uutta pukkaa. Kyllä paras ois 6220 jos siinä vaan ois WLAN. GPS pois ja WLAN tilalle.

Vastaa
amatöörit (vahvistamaton)

5

Vitsi että kehitys kehittyy, kohta saadaan nauttia uudesta s60 3rd fp1:stä! Elämä hymyilee.

Vastaa
Whatta? (vahvistamaton)

6

Mut siis... Eikö S60 uusin versio oo 3rd Edition, FP2? o_O Feature Pack 2, eli siinä on niitä jotain uusia ominaisuuksia.

Vastaa
Markus Lehtiniitty

7

Tosiaan N85:ssä on ja tulee olemaan S60 3rd Edition varustettuna Feature Pack 2:lla eikä ykkösellä. Pieni typo sattunut uutista kirjoitettaessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja