Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-puhelin Delliltä?

Markus Lehtiniitty

Android-puhelin Delliltä?
Dellin nimellä myytiin aikoinaan Windows Mobile -perusteisia laitteita, jotka sisälsivät myös puhelinominaisuudet. Nyt liikkeellä on huhuja Dellin mahdollisesta uudesta älypuhelimesta, joka perustuisi Googlen Android-käyttöjärjestelmälle.

Vastaavia huhuja on jo aiemmin ollut liikkeellä. Tällä kertaa huhut lähtivät kuitenkin liikkeelle Dellin perustajan ja pääjohtajan Michael Dellin haastattelusta GigaOM-sivustolla.
Haastattelussa Dell toteaa Symbian-, Android- ja Windows Mobile-alustojen tuovan Dellille monenlaisia mahdollisuuksia. Jatkokysymykseen hän vastaa, ettei voi kertoa tarkemmin suunnitelmista, mutta että Dell "ikään kuin työskentelee asian parissa". Dell toteaa kuitenkin, että aivan lähiaikoina puhelinrintamalta ei ole odotettavissa uutisia.

Aiempien Dell-Android-huhujen perusteella voisi olettaa, että Dell työskentelee nimenomaan Androidin parissa eikä esimerkiksi Symbianin kanssa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja